Здоров'я

Надлишок серотоніну може стати причиною хвороби

— 7 березня 2018 —

Серотонін є одним з гормонів, який виробляє організм людини. Він відповідальний за почуття радості та внутрішній стан людини. Цей гормон впливає на безліч систем. Можна припустити, що чим більше виробляється серотоніну, тим краще організму. Але це не відповідає дійсності.


П'ять найбільш несподіваних факторів, що послабляють імунітет

— 7 березня 2018 —

Здавалося б, справи всі буденні, а захисній системі організму працювати заважають...


Синдром хронічної утоми: що з ним робити?

— 7 березня 2018 —

За спостереженнями фахівців, синдром хронічної утоми - одна з найпоширеніших патологій нашого часу, головною ознакою якої є невмотивована виражена загальна слабкість, яка має місце тривалий час і перешкоджає активному повсякденному життю людини.


Лікарське використання стевії

— 1 березня 2018 —

Було переконливо доведено, що стевія корисна для пацієнтів із цукровим діабетом 2 типу, тобто, для 90% пацієнтів із цим захворюванням в усьому світі. Дотепер випадки діабету типу 1 можна лікувати тільки за допомогою інсуліну.


Як правильно вимірювати тиск

— 1 березня 2018 —

Згідно з недавно проведеним дослідженням, кожний третій власник домашнього тонометра проводить вимірювання неправильно, при цьому регулярно одержуючи невірні результати. Як не допустити помилок?


Виноград - відмінний засіб від депресії

— 28 лютого 2018 —

Учені, що працюють у медичній школі гори Синай, переконані, що виноград може бути неймовірно корисним ще й при лікуванні депресії.


Паприка зменшує цукор у крові

— 28 лютого 2018 —

Дієтологи запевняють, що допомогу діабетикам у зниженні цукру в крові може виявити спеція, яка перебуває майже в кожній кухонній шафі.


Висока швидкість прийому їжі може привести до розвитку ожиріння та діабету

— 28 лютого 2018 —

Люди, які швидко їдять, за більш короткий час справляються зі своєю їжею, однак, спожиті калорії затримуються в їхньому тілі набагато довше.


Глаукома. Як з нею боротися?

— 28 лютого 2018 —

Усі ми чули, що глаукома - невиліковна і підступна хвороба. Ця недуга придбала останнім часом вражаючі масштаби за поширенням у світі. Нині глаукома діагностована у 60 мільйонів землян. З урахуванням тенденції старіння населення до 2020 року очікується збільшення кількості пацієнтів із цим захворюванням до 80 мільйонів. Як бачимо, проблема існує. Що ж можна зробити, щоб запобігти розвитку глаукоми? Які сучасні методи лікування хвороби рекомендують нам фахівці? Отже, глаукома і як з нею боротися? - головна тема нашої бесіди з офтальмологом - доктором мед. наук, доцентом Андрієм Степановичем Гудзем.


Не викидайте мандаринові кірки!

— 23 лютого 2018 —

Мандарини не тільки гарні, смачні, ароматні, але ще й дуже корисні.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс