Здоров'я

Плід гарного настрою: у чому користь хурми

— 8 листопада 2017 —

Нудьгуєте, дивлячись на хмуре небо і сльоту за вікном? А що якщо з'їсти… хурму? Включіть у звичне меню цей жовтогарячий фрукт, який своїм сонячним кольором і приємним смаком зарядить вас енергією, створить вам гарний настрій, підніме життєвий тонус, зміцнить здоров'я.


Одне заняття йогою й одна пробіжка на тиждень рятують життя

— 2 листопада 2017 —

Серцево-судинні захворювання залишаються однією з головних причин смертності людей на нашій планеті, тому дуже важливо виявити прості та доступні способи зниження ризику цих недуг. Учені з Індії в черговий раз довели, що фітнес у буквальному значенні рятує життя людей.


Життя без мила

— 2 листопада 2017 —

Довгожителі вкрай рідко милися милом, або не вживали його зовсім. А це значить, що кислотно-лужний баланс шкіри не порушувався - мило адже є достатньо шкідливим. Неможливо стверджувати, що саме це послужило причиною довголіття. Але факти змушують замислитися.


Ганусова вода для лікування застуди

— 2 листопада 2017 —

Після застуди й грипу бувають залишкові явища, якими лікарі, найчастіше, уже не займаються. Якщо ви почуваєте, що все-таки не долікувалися, то народна медицина пропонує вам рецепти з ганусовою водою.


Лікування нирок пшоном

— 2 листопада 2017 —

Пшоно здавна застосовується для відновлення тканин нирок, виведення піску й слизу. Настій із зерен пшона корисний при лікуванні сечокам'яної хвороби, циститу та інших проблем із сечовипусканням.


Вегетосудинна дистонія: рецепти народної медицини

— 2 листопада 2017 —

Вегетосудинна дистонія - це стан, що характеризується наявністю дихальних розладів у вигляді «ядухи», труднощі вдиху, «тужливих подихів» або психоемоційних розладів у вигляді тривожності, занепокоєння, дратівливості, порушенні сну, своєрідними болями в області серця ниючого характеру і слабкої сили. 


Україна одержала ліки проти ботулізму і правця

— 2 листопада 2017 —

Україна одержала 150 доз протиботулінічного імуноглобуліну й 200 доз імуноглобуліну проти правця. Як повідомили УНІАН у Мін-здраві, ліки європейського виробництва передав Міжнародний Комітет Червоного Хреста в Україні.


Що потрібно знати про тромби

— 2 листопада 2017 —

За статистикою, кожний четвертий житель планети – у групі ризику з тромбозу. Як виникає цей стан і чи можна від нього захиститися?


Звідки беруться необґрунтовані страхи й недобрі передчуття

— 2 листопада 2017 —

Постійна тривога й страх віднімають багато енергії, позбавляють спокою та сну, радості і задоволення від життя.


7 помилок при розчісуванні волосся

— 26 жовтня 2017 —

Коли ми зустрічаємося із проблемами свого волосся, шукаємо виходи, міняючи шампуні й кондиціонери. Але чи замислювалися ви, що навіть те, як ви розчісуєте волосся, відіграє важливу роль?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс