Здоров'я

Кава допоможе при болях і безсонні

— 7 вересня 2017 —

Дослідження фахівців Мічиганського університету показало, що кофеїн позитивно впливає на нормалізацію процесу сну і зменшує післяопераційні болі.


Вітамін В3 запобіжить викидень

— 7 вересня 2017 —

Дослідники Інституту Віктора Чанга (Сідней, Австралія) установили, що прийом вітаміну В3 матір'ю під час вагітності знижує ризик викидня або появи дитини з уродженими дефектами.


Людям від 40 до 60 років слід займатися швидкою ходьбою

— 7 вересня 2017 —

Експерти вважають, що людям середнього віку необхідно ходити у швидкому темпі хоча б 10 хвилин на день, щоб подовше залишатися здоровими.


Хімія в їжі провокує ожиріння

— 7 вересня 2017 —

Дослідники медичного центру Cedars-Sinai розробили новий метод і протокол тестування хімічних речовин, що порушують роботу ендокринної системи і обумовлюють розвиток ожиріння.


Захворювання зубів – періодонтит. Види, ускладнення, лікування

— 6 вересня 2017 —

На думку стоматологів, періодонтальними захворюваннями (хворобами навколозубної сфери) страждає кожний третій українець. За останні 10 років зростаючий обсяг наукових даних показав зв'язок між періодонтальними захворюваннями і хронічними захворюваннями інших частин тіла, таких як серцево-судинні захворювання, діабет, інсульт і передчасні пологи з появою на світ недоношеної дитини... Що ж таке періодонтит? Чим він небезпечний і як з ним боротися? Про це ми розпитали фахівця - кандидата медичних наук Наталію Котелевську.


Медики розповіли про основні симптоми ентеровірусної інфекції

— 31 серпня 2017 —

Передається ентеровірусна інфекція, як правило, фекально-оральним шляхом, через предмети побуту, забруднені руки, при недотриманні правил особистої гігієни.


Як змусити сховатися вени на ногах: 6 рецептів від варикоза

— 31 серпня 2017 —

Ці рецепти - дійсно найефективніші засоби народної медицини для боротьби із цією недугою в домашніх умовах. Усі вони доступні, прості в готуванні, а головне – повністю безпечні, тому що полягають повністю з натуральних інгредієнтів!


Мигдаль виводить поганий холестерин з організму

— 31 серпня 2017 —

Дослідники Пенсильванського університету встановили, що регулярне вживання мигдалю підвищує рівень корисного холестерину (ліпопротеїни високої щільності), одночасно прискорюючи виведення поганого холестерину з організму.


У європейських країнах курить близько 30% населення

— 31 серпня 2017 —

Нікотинова залежність у дітей може розвинутися вже в перші кілька днів або тижнів після першої сигарети. Причому чим молодша дитина, тим цей ризик вище. І звільнитися від цієї залежності вдається лише одному із чотирьох малолітніх курців. Про це говориться в новій доповіді Європейського бюро ВООЗ. 


У Сумах від правця вмерла 5-літня дівчинка

— 30 серпня 2017 —

24 серпня в Сумах від правця вмерла п'ятирічна дівчинка. Про це в Facebook повідомила місцева журналістка Юлія Зайцева. «У мене жахлива новина: 5-літню Юлечку, яка занедужала правцем у Сумській області, урятувати не вдалося. Вона просто гралася у дворі й ранила ніжку», - написала вона. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс