Здоров'я

Україна потрапила в ТОП-10 країн із найбільш фізично активним населенням

— 19 липня 2017 —

У ході дослідження вчені проаналізували дані більше 700 тисяч користувачів мобільного додатка, що відслідковує фізичну активність. Експерти виявили значну різницю в рівні фізичної активності в країнах світу, повідомляє Nature.


Як захистити серце в спеку

— 19 липня 2017 —

У сильну спеку серце страждає в першу чергу. Українські кардіологи - Юлія Шарупич і Максим Соколов - розповіли, як пережити спеку з мінімальним навантаженням на серце.


Страхи: звідки вони беруться? Чому з'являється страх темряви

— 19 липня 2017 —

Ніктофобія (від грец. nyktos - ніч і phobos - страх) - нав'язливий страх перед темрявою, острах ночі й неосвітлених приміщень. Ця фобія вважається однією з найпоширеніших, якою, на думку вчених, страждає 10 відсотків населення планети, причому не тільки діти, але й дорослі. Чим же конкретно викликаний цей панічний жах перед ніччю і темними завулками? Про це ми вирішили дізнатися у фахівця вищої категорії - кандидата медичних наук, доцента Андрія Романовича Панаса.


Що допоможе вилікувати обгорілу шкіру

— 13 липня 2017 —

Про те, як комплексно виправити наслідки обгорілої шкіри після відпочинку на пляжі, мова й піде в статті.


Відпустка без неприємних симптомів

— 13 липня 2017 —

За даними ВООЗ, щорічно у світі реєструється близько 1,7 мільярда випадків діареї. А під час відпустки діарею переносить кожний третій відпускник, причому деякі щасливчики - по кілька разів за поїздку.


Домашня аптека липня

— 13 липня 2017 —

Домашня аптека липня


Народні засоби при укусах комах

— 13 липня 2017 —

Народні засоби при укусах комах


Отрута зеленої мамби може бути корисною

— 13 липня 2017 —

Отрута зеленої мамби, однієї з найнебезпечніших африканських змій, може стати основою для лікування небезпечного захворювання нирок - полікістозу.


Рятуємося від спеки вдома

— 13 липня 2017 —

Найпростіший спосіб знизити температуру тіла – прийняти душ і випити прохолодний напій з льодом. Однак, і крім цього є маса способів поліпшити своє самопочуття в спеку.


У батьків старшого віку народжуються більш талановиті діти

— 13 липня 2017 —

Діти батьків старшого віку більш розумні, зосереджені на власних інтересах і менше опікуються про те, щоб бути схожими на кого-небудь - дослідження було проведене групою вчених з декількох великих університетів США.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс