Здоров'я

Як виміряти тиск без тонометра

— 30 серпня 2017 —

Люди, які схильні до частих коливань тиску, обов'язково тримають вдома такий прилад як тонометр. Оскільки до правильно обмірюваного тиску можна вибрати підходящий спосіб лікування. А якщо людині стало погано на вулиці, роботі, в кафе, що ж робити в цьому випадку, адже завжди носити із собою тонометр у сумочці не виходить.


Учені виявили нову небезпечну властивість антибіотиків

— 30 серпня 2017 —

Учені з Ірландії з'ясували, що часте вживання антибіотиків негативно впливає на психічне здоров'я, викликаючи тривогу й депресію, пише Microbiome.


Варикоз - «чума XXI століття»

— 30 серпня 2017 —

Всесвітня організація охорони здоров'я офіційно оголосила варикоз однією з найнебезпечніших масових хвороб сучасності. Згідно даних статистики за останні 20 років - 57% хворих варикозом вмирають у перші 3-4 роки після захворювання, з них 29% - у перші 1,5 роки. Причини смерті відрізняються - від тромбофлебіту до трофічних виразок і викликаних ними ракових пухлин. Про те, як урятувати своє життя, якщо вам поставили діагноз «варикоз», ми сьогодні поговоримо з фахівцем - кандидатом медичних наук, доцентом Андрієм Івановичем Ковалем.


Огіркові маски та лосьони

— 23 серпня 2017 —

Дуже корисні маски зі свіжого огірка, вони очищають, тонізують і відбілюють шкіру, а лосьони - добре тонізують, роблять шкіру пружною і чистою, рятують від вугрів. А живильні маски, приготовлені у вигляді натурального соку або кашки, освіжають і очищають шкіру від забруднення.


Непрошена гостя

— 23 серпня 2017 —

У спекотливий день так хочеться чого-небудь холодненького! І ви, звичайно, не стрималися, і випили... водички з льодом, щоб утамувати спрагу. А вранці - підвищилася температура, занедужало горло. Так так, що ковтати боляче. Швидше за все, це ангіна, яка може «захопити зненацька» навіть у середині літа.


5 порад дачнику для здоров'я спини

— 23 серпня 2017 —

Усі хвороби спини - від надмірної ретельності й відсутності міри. Розглянемо п'ять найчастіших помилок, які роблять фанати грядок, і розповімо, як їх уникнути.


Корисні властивості горіхів

— 23 серпня 2017 —

Раніше в наших землях росли тільки лісові (фундук) і волоські горішки. Зараз із різних країн їх привозять набагато більше, і кожний з горіхів по-своєму корисний і смачний.


Уперше зупинений розвиток хвороби Паркінсона

— 23 серпня 2017 —

Дослідники Лондонського університетського коледжу змогли зупинити прогресування хвороби Паркінсона препаратом, використовуваним для лікування діабету 2 типу.


Українцям загрожує вірус Коксакі

— 23 серпня 2017 —

Українці, які відвідали Туреччину, заразилися вірусом Коксакі, що викликав важкі наслідки. За твердженням лікарів, вірус буває смертельним.


Настоянка листя хріну лікує гепатит і цироз печінки

— 23 серпня 2017 —

Хрін - комора здоров'я. Так, листя хріну містить вітаміни С, В, каротин, флавоноїди, кальцій, калій, залізо, мідь, фосфор, сірку, вуглеводи, крохмаль.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс