Здоров'я

Їжте червоний буряк

— 1 лютого 2018 —

Хто б міг подумати, що у звичайному червоному буряку міститься сила-силенна корисних речовин і вітамінів. 


Народні методи лікування при міозиті

— 1 лютого 2018 —

Народні методи лікування при міозиті


Узимку шкіра обличчя старіє значно швидше

— 1 лютого 2018 —

Американські косметологи підкреслюють, що взимку шкіра обличчя старіє значно швидше, чим у теплу пору року.


Як уберегтися від наслідків сидячого способу життя

— 31 січня 2018 —

Учені із Західного університету в Канаді провели дослідження й виділили ряд звичок, які вбережуть здоров'я від наслідків сидячого способу життя.


Чому в холодну погоду не можна пити алкоголь: коментарі лікарів

— 31 січня 2018 —

Лікарі попереджають українців про небезпеку переохолодження й обморожень і підкреслюють, у холодну погоду не можна вживати спиртне. Алкогольні напої розширюють судини на поверхні тіла, що приводить до більш швидких втрат тепла. Також на морозі краще не курити, це особливо згубно діє на стінки судин. 


Кір не дає спокою

— 31 січня 2018 —

Кір в Україні не вщухає - є нові численні випадки захворювання дітей і дорослих у Закарпатті, Одесі, Львові, Києві... Тільки в столиці за станом на 11 січня 2018 року було зафіксовано 66 випадків захворювання кором, з них 54 захворілих - діти. Як же зупинити інфекційну навалу на наші міста й села? Про це ми розпитали у фахівця - кандидата медичних наук Надію Михайлівну Прикуду.


М'язові судоми: кращі способи запобігання

— 25 січня 2018 —

М'язові судоми — це спазми, які з'являються, коли м'язи мимоволі напружуються. Звичайно таке відбувається вночі або після фізичного навантаження.


Білий наліт на язиці: натуральні засоби в допомогу!

— 24 січня 2018 —

Перш ніж говорити про те, що являє собою білий наліт на язиці, необхідно відзначити, що язик є одним з найважливіших м'язів людського тіла.


Висока доза вітаміну D може знизити жорсткість артерій

— 24 січня 2018 —

Вітамін D благотворно впливає на судини, зменшує запалення, яке є основним механізмом розвитку захворювання коронарної артерії, пов'язаним з ожирінням.


Маленький Микола побив усі рекорди

— 24 січня 2018 —

У Запоріжжі народилася справжня дитина-богатир. Її вага перевищує сім кілограмів. Це, за словами медиків, найбільше немовля в Україні. Як почуває себе рекордсмен і - головне - щасливі батьки, у яких це вже восьма дитина в родині?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс