Здоров'я

Натуральні засоби для поліпшення пам'яті

— 30 листопада 2017 —

У народній медицині багато рецептів для поліпшення пам'яті та профілактики слабоумства, які успішно й широко застосовуються на практиці з давніх часів і донині. Поговоримо про деякі з них.


Мінздрав попереджає: пацієнти, які не укладуть декларацію з лікарем, самі будуть платити за медпослуги

— 30 листопада 2017 —

Пацієнти, які не підпишуть декларацію з лікарем первинної ланки, з 2020 року не зможуть одержувати безкоштовні медичні послуги. Про це повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я.


Дієтологи виявили продукти, що можуть містити суперкорисну жирну кислоту омега-3

— 30 листопада 2017 —

Звичайно вважалося, що жирні кислоти омега-3 містить лише жирна риба, тепер же вченим удалося розширити список корисних продуктів, пише The Daily Mail.


Щеплення втрачають свою ефективність через безперервні процеси мутації вірусу грипу

— 30 листопада 2017 —

Про це говорять результати наукового дослідження. На сьогоднішній момент фахівці не знають, як виправити цю ситуацію. 


Медики пояснили, чому спати потрібно з відкритим вікном

— 30 листопада 2017 —

Коли двері або вікно в спальню вночі відкриті, повітря циркулює по кімнаті - це сприяє підвищенню якості сну. До такого висновку прийшли медики в ході нового дослідження, у якому взяли участь здорові студенти, повідомляє The Daily Mail. 


Кір - хвороба дитяча, але небезпечна по-дорослому

— 29 листопада 2017 —

Фахівцями відзначається, що цього року захворюваність кором в Україні виросла на 70 відсотків, у порівнянні з торішніми показниками. Правда, експерти стверджують, що це сезонне й абсолютно нормальне явище для дитячих колективів. З настанням холодів і заморозків кір має відступити. Дай то бог, звичайно. Але ми теж, мабуть, не повинні сидіти, склавши руки. Давайте дізнаємося у фахівця, що і як робити при цьому недузі? Отже, розмовляємо з педіатром - кандидатом медичних наук Вікторією Орестівною Боднарчук.


Нігті розкажуть про стан здоров'я людини

— 23 листопада 2017 —

Внаслідок нестачі вітамінів, кальцію та білків у раціоні нігті нерідко стають крихкими, а через дефіцит заліза - увігнутими.


Учені назвали продукт, що уповільнює процеси старіння організму

— 23 листопада 2017 —

Дослідники з'ясували, що в грибах міститься значна кількість антиоксидантів ерготионеїну і глутатіону. 


Олія гвоздики - перевірений засіб при зубному болі

— 23 листопада 2017 —

Батьківщиною гвоздикового дерева є Індонезія, воно росте також у Малайзії, на Мадагаскарі, у Занзибарі, на Філіппінах і на Молуккських островах, в Індії та Шрі-Ланці.


Лаванда здатна зняти тривожність пацієнтів перед операцією

— 23 листопада 2017 —

Лаванда активно використовується в ароматерапії, однак офіційно її не можна вважати терапевтичним засобом. Керуючий директор Медичного коледжу Вейл Корнелл Ашутош Какер стверджує, що лаванда здатна зняти тривожність пацієнтів перед операцією, пише The Deccan Chronicle.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс