Здоров'я

Київські хірурги провели унікальну операцію з видалення пухлини на мозку

— 23 серпня 2017 —

Фахівці Київського інституту нейрохірургії імені Ромоданова провели унікальну операцію з видалення пухлини мозку. Про це повідомляє ТСН.


Артроз колінного суглоба: що робити?

— 23 серпня 2017 —

Темп сучасного життя, неправильне харчування, зневага руховою активністю - усе це веде до того, що усе більше людей скаржиться на болі в колінних суглобах. Ці симптоми є першими ознаками такого неприємного і виснажливого захворювання як артроз. Якщо раніше ця хвороба турбувала пенсіонерів, то тепер вона все частіше проявляється в досить молодих людей. Тому як же запобігти виникненню артроза колінного суглоба? І що робити, якщо вже захворювання вас наздогнало? За порадою ми звернулися до фахівця - кандидата медичних наук, доцента Юрія Ярославовича Серафіна.


Що потрібно знати про гепатит? 7 цікавих фактів

— 17 серпня 2017 —

У день народження вірусолога й лікаря, що відкрив гепатит й описав в 1964 році вірус В, 28 липня в усьому світі відзначався Всесвітній день боротьби з гепатитом.


Зелений чай нормалізує резистентність до інсуліну

— 17 серпня 2017 —

Дослідження, опубліковане в FASEB Journal, показало, що один з компонентів зеленого чаю може впливати на резистентність до інсуліну* і гальмує розвиток когнітивних порушень. 


У спеку необхідно вживати сік селери

— 17 серпня 2017 —

У спекотливі дні варто відкоригувати раціон харчування, не вживати алкогольні й слабоалкогольні напої, пити більше води і їсти овочі та фрукти. Зокрема, упоратися з літньою спекою допоможе сік селери.


Соняшниковий мед підвищить імунітет, відновить сили та омолодить організм

— 17 серпня 2017 —

Соняшниковий мед має багато цінних властивостей: він легко засвоюється, живить клітини, покращує стан волосся, нігтів, нормалізує перистальтику кишечника, знімає запалення. 


Водити автомобіль при недосипанні також небезпечно, як і в нетверезому вигляді

— 17 серпня 2017 —

Нове дослідження, проведене співробітниками компанії Medisys, показало, що регулярне недосипання (менше 6 годин сну) може привести до тих же наслідків, що й зловживання алкоголем. Нестача сну збільшує ризик ожиріння, депресії, інфарктів і інсультів.


Храп може бути раннім симптомом розвитку деменції

— 17 серпня 2017 —

За даними нового дослідження, проведеного в Гарвардському університеті, розлад дихання, що порушує сон, може привести до погіршення пам'яті, уваги й розвитку слабоумства. Найбільш високому ризику піддаються люди, у яких також є генетична схильність до хвороби Альцгеймера, пише Deccan Chronicle.


Пити антибіотики курсом шкідливо?

— 17 серпня 2017 —

Фахівці Брайтонської і Сассексської медичної школи запропонували позбутися неправильного підходу до прийому антибіотиків.


Найшкідливіші комбінації продуктів

— 17 серпня 2017 —

Багато з нас знають, яка їжа є корисною, а яка ні. Однак далеко не всім відомо про корисні та шкідливі комбінації продуктів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс