Здоров'я

Щоб волосся було здоровим і гарним

— 6 квітня 2017 —

З приходом весни з'явилося багато проблем і зі здоров'ям, і з волоссям. Адже часто дивлячись на себе в дзеркало ми помічаємо, що волосся стало досить тьмяним й ослабленим. А якщо воно випадає і січеться, то слід подумати, що могло до цього привести.


Сік лопуха: цілющий засіб для печінки, жовчного міхура та суглобів

— 6 квітня 2017 —

Про лікувальні властивості реп'яха (по-латинськи Arctium lappa, або Lappa major) - так часто називають лопух - відомо з незапам'ятних часів.


За аналізом крові можна визначити аутизм

— 6 квітня 2017 —

Фахівці Політехнічного інституту Ренсселера (США) змогли визначити наявність аутизма у дитини за допомогою аналізу зразка крові. Розроблений тест є першим фізіологічним тестом на наявність розладів аутистичного спектра (ASD), стверджують учені.


Обов'язкове страхування українців

— 6 квітня 2017 —

Деталі медичної реформи починають потроху проявлятися - український Мінздрав поділився із пресою частиною інформації про обов'язкове медичне страхування українців. Очікується, що страхових пакетів буде два: мінімальний, повністю оплачуваний державою, і пакет додаткового типу.


Рух і правильна дієта — застава здорового серця

— 6 квітня 2017 —

Дослідники Каліфорнійського університету виявили власників найздоровіших сердець на планеті - ними є мешканці провінції Цимане, розташованої в лісах Болівії. Навіть у похилому віці у жителів провінції не було виявлено жодної ознаки закупорювання артерій.


Українські лікарні будуть інформувати про наявність безкоштовних ліків

— 6 квітня 2017 —

Дослідження «Індекс здоров'я, Україна, 2016» показало, що лише 17 відсотків українців одержали медичні препарати, призначені лікарем, безкоштовно в поліклініці. Іншим пацієнтам довелося купувати ліки за свій рахунок.


Новий метод лікування після інфаркту

— 6 квітня 2017 —

Одеськими кардіохірургами була проведена унікальна операція, у ході якої вони пересадили на м'язи серця стовбурні клітини, з яких виростають нові судини. Ця операція є альтернативою пересадженню серця, повідомляє УНІАН.


Чому навесні болить голова?

— 5 квітня 2017 —

Метеозалежність, або метеочутливість, є досить розповсюдженим симптомом навесні, коли погода нестійка. Перепади температури повітря, що трапляються часто навесні, цілком можливо, спровокують стрибки артеріального тиску в метеочутливих людей, так що головні болі можуть відзначати навіть молоді. У чому ж причина цих проблем? Як протистояти «головняку»? Одним словом, що робити? Про це ми розпитали фахівця - доцента, кандидата медичних наук Богдана Мироновича Паращука.


Що з'їсти на сніданок

— 30 березня 2017 —

Перше правило здорового енергетичного сніданку - їжа має бути гарячою. 


Дієтологи розповіли, чи можна вечеряти після шостої години вечора

— 30 березня 2017 —

Поступово міф про те, що їсти після шостої категорично не рекомендується, іде з нашого побуту. Тепер дієтологи говорять про те, що їсти необхідно за чотири години до сну. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс