Здоров'я

Запобігти депресії може година фізичної активності

— 7 грудня 2017 —

Статистика стверджує, що протягом 2017 року більше 300 мільйонів людей в усьому світі страждають на депресію, а 260 мільйонів - на тривожні розлади.


Краще харчування для боротьби з деменцією

— 7 грудня 2017 —

Закордонні лікарі та дієтологи говорять, що ретельно підібраний набір здорових продуктів може знизити ризик розвитку деменції.


Кориця допомагає спалювати жир і втрачати вагу

— 7 грудня 2017 —

Згідно з дослідженням учених Мічиганського університету, кориця має властивість спалювати ліпіди в жирових клітинах.


Вітамін D здатний запобігти ревматоїдний артрит

— 7 грудня 2017 —

Це показало дослідження вчених Бірмінгемського університету. За словами дослідників, для цього слід підтримувати достатній рівень вітаміну.


Вірусний гепатит А нагадав про себе

— 7 грудня 2017 —

Цього року вірусний гепатит А знову нагадав про себе українцям. Спалахи цієї хвороби вже зафіксовані на Харковщині, Запоріжжі, Рівненщині... Мова йде про «хворобу Боткіна» - вона ж жовтяниця або гепатит А. А що вам відомо про це захворювання? Чи знаєте, як воно передається? Які симптоми і як лікувати цю недугу, якщо ви все-таки занедужали? За поясненнями ми звернулися до фахівця - кандидата медичних наук, доцента Ігоря Олексійовича Кіселіка.


Яка хвороба змусить стати вегетаріанцем

— 30 листопада 2017 —

На думку американських учених, існують такі захворювання, при яких уживання будь-якого виду м'яса несе велику загрозу організму. М'ясо може стати заборонним продуктом для людини із хворобами нирок.


Горіхи знижують ризик серцево-судинних захворювань

— 30 листопада 2017 —

Ризик розвитку хвороб серця або кровоносних судин може бути знижений практично на чверть, якщо з'їдати кілька разів на тиждень по жмені горіхів.


Як запобігти целюліту

— 30 листопада 2017 —

Целюліт - це винятково жіноча проблема. Він пов'язаний з відмінністю в будові жирового підшкірного шару та сполучної тканини у чоловіків і жінок. У прекрасної половини людства жировий шар у деяких зонах (саме там, де виникає целюліт) товстіший, окремі жирові клітини крупніші, а внаслідок більш пухкої сполучної тканини жирові камери виступають назовні, формуючи характерний для целюліта рельєф шкіри - апельсинову кірку. З віком целюліт помітно прогресує, чому чимало сприяє проблема цивілізації - гіподинамія - і неправильне нераціональне харчування.


«Золота суміш» - природний антибіотик усього із двох основних інгредієнтів

— 30 листопада 2017 —

Протягом багатьох сторіч мед славиться своїми цілющими властивостями. Те ж саме можна сказати і про куркуму, тільки остання більшою мірою знайшла популярність у країнах Азії. Що ж відбудеться, якщо змішати ці чудесні продукти?


Мажте п'яти йодом, і все пройде!

— 30 листопада 2017 —

Якщо вас підводить пам'ять, долає апатія, не варто відразу списувати це на авітаміноз і ковтати упаковками комплексні препарати з безліччю зайвих компонентів. Часом достатньо заповнити лише дефіцит йоду - і всі проблеми як рукою зніме. Нестача цього важливого мікроелемента веде до зниження функції щитовидної залози - звідси й усі напасті.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс