Здоров'я

Учені створили напій, здатний захистити від хвороби Альцгеймера

— 16 листопада 2017 —

Експерти Массачусетського технологічного інституту створили напій, який може допомогти сповільнити когнітивні порушення на ранніх стадіях хвороби Альцгеймера.


Гриби ситніші, чим м'ясо

— 16 листопада 2017 —

З'явилося нове дослідження, у якому вчені стверджують, що гриби, з'їдені на сніданок, дають ситість на значну частину дня. Дослідники говорять, що в цьому вони навіть перевищують властивості м'яса. 


Препарати, що розріджують кров, рятують від деменції та інсультів

— 16 листопада 2017 —

Препарати, що розріджують кров, на 48 відсотків знижують ризики деменції та рятують від інсультів пацієнтів, що пройшли фібриляцію передсердь. Такий висновок зробили вчені, проаналізувавши дані стану здоров'я більше 444 тисяч пацієнтів у Швеції.


Стійкість бактерій до антибіотиків

— 16 листопада 2017 —

Стійкість бактерій до антибіотиків стає усе більш розповсюдженою і загрожує підірвати систему охорони здоров'я в усьому світі.


Як вибрати сімейного лікаря: Мінздрав оприлюднив інструкцію

— 15 листопада 2017 —

Українці можуть уже шукати собі лікаря первинної ланки, у якого будуть обслуговуватися з початком медичної реформи. Вибрати фахівця можна незалежно від місця реєстрації пацієнта, проживання або сплати за обслуговування. Приписна кампанія пацієнтів до лікарів уже йде в пілотному режимі, повідомляє сайт Міністерства охорони здоров'я.


Як довго діє кава

— 10 листопада 2017 —

Іноді трапляються ситуації, коли нам просто необхідно не спати. Причин тому багато – завантаженість на роботі, маса домашніх справ, навчання і т.д. Багато хто рятується від сну за допомогою кави. Однак не всі знають, скільки діє ефект кави і яку кількість на добу можна випивати. Давайте постараємося розібратися в даному питанні.


Як правильно полоскати горло

— 8 листопада 2017 —

Неприємне відчуття в горлі, хворобливе ковтання та першіння – це ознаки застудного або інфекційного захворювання. Більшість цих захворювань починаються з таких симптомів. Звичайно, це може бути й результатом надмірної напруги зв'язок, таких як спів або лемент. У будь-якому разі, з появою цих симптомів, потрібно проводити лікування. Небезпечним захворюванням є ангіна, вона провокує утворення гною в мигдалинах, який може вийти у внутрішні такни, тим самим спровокувати зараження крові або дати ускладнення на серце.


Найпотужніший природний антибіотик

— 8 листопада 2017 —

Цей природній антибіотик має потужну протизапальну дію, убиває бактерії й будь-які інфекції. Перевага полягає в тому, що на відміну від синтетичних антибіотиків, це не викликає ніяких побічних ефектів для кишечнику і травної системи, що означає, що він є абсолютно безпечним. 


Голка може врятувати життя пацієнта у випадку інсульту

— 8 листопада 2017 —

Ця порада була дана китайським професором, який говорить, що ви завжди повинні мати голку при собі.


Усі ми в тривозі, тому що грип на порозі

— 8 листопада 2017 —

Щорічно в осінньо-зимовий період українців морозить від грипу. І не тільки грип циркулює на нашій території взимку. Відомо більше 200 різних збудників хвороб, які називають гострі респіраторні вірусні інфекції - ГРВІ. Грип відрізняється тим, що він швидше поширюється, при цьому інфікує більшу кількість і дітей, і дорослих, а головне - грипом хворіють ті, у кого організм ослаблений хронічними недугами. Лікарі радять робити щеплення, рядові громадяни, як завжди, сумніваються.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс