Здоров'я

Помідори знижують ризик онкології

— 3 серпня 2017 —

Як виявилося, щоденне вживання помідорів у два рази знижує ризик розвитку пухлин і рака шкіри. До такого висновку прийшли вчені з Університету штату Огайо, після проведення експериментів з лабораторними мишами.


Лимонна цедра допоможе зняти біль у суглобах

— 3 серпня 2017 —

Лимон — це плід сімейства цитрусових, який цінується із прадавніх часів за численні корисні властивості. Його використовують у кулінарних, косметичних і, звичайно, у медичних цілях.


Цілющі властивості мальви

— 3 серпня 2017 —

Мальва давно відома в народній медицині. Корисні властивості мальви вивчені знахарями багатьох країн. Наприклад, настій квіток і листя мальви лікує запалення шлунка й кишкові розлади. 


Є прямий зв'язок між щедрістю й щастям

— 3 серпня 2017 —

Учені Університету Цюріха виявили, що щедрість робить людей щасливими й викликає відчуття задоволення в головному мозку.


Бруксизм - ознака психічної напруги

— 3 серпня 2017 —

Дослідники британського Фонду національної охорони здоров'я стверджують, що стан зубів школярів може показати, як до дитини ставляться її однокласники.


МОЗ оновив перелік препаратів за програмою «Доступні ліки»

— 3 серпня 2017 —

Міністерство охорони здоров'я опублікувало новий реєстр препаратів, які беруть участь в урядовій програмі “Доступні ліки”.


Зайва вага набирається в певний час дня

— 3 серпня 2017 —

Дослідження вчених з Університету Фліндерса, а також Ліверпульського університету завершилося вердиктом, який може стати головним дієтичним принципом у харчуванні людей. У певний час доби краще не вживати деяких продуктів щоб уникнути набору зайвих кілограмів, зробили висновок фахівці. 


Булімія: розлад харчової поведінки

— 2 серпня 2017 —

Дієтологи відзначають, що сьогодні булімія — навіть більш розповсюджене явище, чим анорексія (відмова від їжі) і компульсивне переїдання (споживання надмірної кількості їжі), які часто є провісниками булімії. Незважаючи на це, ми знаємо про захворювання недостатньо. Заповнити прогалини, які можуть мати життєво важливе значення, якщо мова йде про когось із ваших близьких, нам допоможе фахівець – доцент, кандидат медичних наук Людмила Володимирівна Рахман.


Обвислі щоки: як повернути пружний овал обличчя

— 27 липня 2017 —

Щоки — круглі, високі, міцні роблять обличчя молодим. Але що робити, якщо з роками щоки стають обвислими, обличчя здається усе більш пласким, сумовитим і пристарілим? Вправи допоможуть повернути щокам об'єм, заберуть зайву шкіру й додадуть усьому обличчю моложавий вигляд.


Фенхель, базилік, кріп і м'ята: чим корисна свіжа зелень

— 27 липня 2017 —

Свіжа зелень - відмінна приправа до будь-якої весняної страви. Вона надає кулінарному творінню ні з чим непорівнянний аромат і витончений смак.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс