Здоров'я

Дифтерія - симптоми, лікування, профілактика

— 14 лютого 2018 —

Як свідчать спеціальні медичні видання, дифтерія - інфекційне захворювання, що має гострий перебіг. Вона переважно вражає дітей і характеризується запальним процесом найчастіше рота/носоглотки, явищами загальної інтоксикації, а також поразкою видільної, нервової та серцево-судинної систем. У нещеплених людей перебіг даного захворювання особливо тяжкий.


Спосіб швидко скинути вагу

— 8 лютого 2018 —

Американський професор спортивної медицини з Техаського університету назвав спосіб швидко скинути зайву вагу. Згідно з його думкою, спортивні навантаження не завжди ефективні в даному питанні, тому найкраще просто не їсти калорійну їжу.


Будь-яка людина може зіткнутися з проблемою погіршення пам'яті й уваги

— 8 лютого 2018 —

Це може бути викликане нестачею вітамінів в організмі.  Виправити проблему не складно. Головне додати в раціон продукти, які містять необхідні для гарної пам'яті та концентрації вітаміни.


Морська капуста: джерело здоров'я

— 8 лютого 2018 —

Ламінарія або морська капуста зараз надзвичайно популярна, як продукт, який здатний повернути молодість, красу та здоров'я. Крім того, салати, базою яких є ця водорість мають нетривіальний насичений смак, але ж іноді хочеться чогось принципово іншого.


Годування грудьми оберігає жінок від діабету й раку яєчників

— 8 лютого 2018 —

У жінок, які не менше півроку годували грудьми своїх новонароджених дітей, ризик розвитку цукрового діабету є значно нижчим. Про це повідомляють американські фахівці, які відслідковували зміни стану здоров'я жінок протягом декількох десятків років.


Як боротися з головним болем без таблеток

— 7 лютого 2018 —

Багато хто вважає, що найкращий метод боротьби з ним - це прийом ліків на самому початку, коли ми ледь відчуваємо появу головного болю. У цьому є позитивний момент, але щоб уникнути залежності організму від таблеток краще спробувати перемогти головний біль без них.


Рак будуть лікувати за допомогою речовини, яка міститься в кропиві та мурахах

— 7 лютого 2018 —

У кропиві міститься сполука, яка може допомогти в боротьбі з онкологічними захворюваннями. До такого висновку прийшли вчені з Уорвікського університету по завершенню свого дослідження. На сьогоднішній день при лікуванні раку найчастіше застосовується цисплатин, створений на основі платини. Цей препарат досить ефективний, однак він має ряд серйозних недоліків.


Що таке коклюш і як з ним боротися?

— 7 лютого 2018 —

Наш знаменитий теледоктор Євгеній Комаровський, улюбленець матусь, уже нас усіх попередив, що кір, звичайно, дуже погано, але ось коклюш без щеплень – просто катастрофа. Що ж таке коклюш, по суті, і як з ним боротися? Про це ми розпитали фахівця-епідеміолога кандидата медичних наук, доцента Ірину Байдалку.


Найпоширеніші міфи про грип

— 1 лютого 2018 —

Медики пояснили, у яку інформацію про грип не варто вірити.


Готуємося до весни

— 1 лютого 2018 —

Навесні так хочеться мати привабливий вигляд. Хоча такий вигляд хочеться мати завжди, але весна - це особлива пора року. Щось пробуджується в душі, тягне до змін.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс