Здоров'я

Досить неприємна проблема

— 24 травня 2017 —

Доглядаючи за шкірою тіла, ми, на жаль, не приділяємо достатної уваги ступням. А наші п'яти вимагають уваги особливо часто, але зазвичай одержують її менше, чим варто було б. Зате потім з'являються «неприємності», на кшталт зроговіння шкіри, тріщин і грибка. А чи варто до цього доводити? Але ж краще «зайнятися п'ятами» заздалегідь, і не допускати їхнього пересихання та появи тріщин. Адже це не тільки косметична проблема, що псує зовнішній вигляд і настрій. Це заважає спокійно носити відкрите взуття влітку, змушує почувати себе ніяково - п'яти увесь час доводиться ховати. Жінок це хвилює частіше - чоловікам легко сховати проблему під шкарпетками.


Хвороби жовчного міхура: коли необхідна допомога лікаря

— 16 травня 2017 —

Жовчний міхур - це порожній орган, у якому накопичується і концентрується жовч, вироблювана печінкою. З жовчного міхура жовч періодично надходить у дванадцятипалу кишку через міхурову і загальну жовчні протоки.


Очищення організму олією

— 16 травня 2017 —

У наш час, коли з їжею, повітрям і продуктами харчування, у наш організм надходить велика кількість шкідливих хімічних сполук, застосування народних рецептів очищення організму від шлаків і токсинів є особливо актуальним. 


Напої, які знижують тиск

— 16 травня 2017 —

Усі знають, що те, що людина їсть та п'є, впливає на її організм. Якщо у вас підвищений тиск або ви періодично страждаєте через цю недугу, тоді вам буде корисно дізнатися, які напої знижують тиск.


Чи шкідливе сироїдіння?

— 16 травня 2017 —

Останнім часом усе більше людей відмовляються від термічно обробленої їжі на користь сирих продуктів. Адже в них зберігається більше корисних вітамінів. Але ніхто дотепер не знає, корисне чи шкідливе сироїдіння. Давайте розберемося в цьому питанні.


Поведінка дітей страждає через мобільні пристрої

— 16 травня 2017 —

Діти частіше брешуть, б'ються і взагалі погано поводяться в ті дні, коли багато часу проводять із електронними пристроями на кшталт телефонів, пише The Daily Mail. Як показало дослідження Університету Д’юка, у дітей 11-15 років страждала поведінка й увага після гри в комп'ютерні ігри або після тривалого користування соцмережами. А якщо проблеми вже є, електронні пристрої лише погіршать ситуацію, послабивши самоконтроль.


Робити зарядку вранці просто необхідно!

— 16 травня 2017 —

Як показали дослідження співробітників Університету Делавера, заняття спортом і навіть нетривала, але регулярна ранкова зарядка роблять гіпокамп (центр пам'яті мозку) більш «еластичним». А це виливається в значне зміцнення пам'яті.


Зарядка «Крокодил»: краща для хребта

— 16 травня 2017 —

Комплекс «Крокодил» сприяє внутрішньому масажу органів.


Учені створили наночастки для боротьби з раком грудей

— 16 травня 2017 —

Фахівці із Клініки Майо розробили нові протиракові наночастки. Вони зменшують пухлини молочної залози й запобігають рецидивам. Дослідники вже успішно випробували новий метод на мишах з раком грудей. Гризуни одержували ін'єкцію наночасток, розповідає Firstpost.


Стресові ситуації провокують розвиток панічних атак

— 16 травня 2017 —

Панічні атаки - це не смертельно, але пускати на самоплив їх не можна. Вважає Олена Пономарева - лікар-психотерапевт Клінічного госпіталю на Яузі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс