Здоров'я

Угги шкодять здоров'ю ніг

— 23 листопада 2017 —

Багато людей вибирають угги в якості взуття на зиму. Вони відрізняється м'якістю й теплом. Однак, на думку ортопедів, угги завдають шкоди організму людини.


Чим небезпечні стрибки артеріального тиску

— 23 листопада 2017 —

Згідно з результатами нового дослідження, проведеного в інституті серцево-судинної хірургії «Інтермаунтейн» у Солт-Лейк-Сіті (США), екстремальні перепади систолічного артеріального тиску потенційно настільки ж смертельно небезпечні, як і постійний високий артеріальний тиск.


Що їсти, якщо у вас високий тиск?

— 23 листопада 2017 —

Дехто з нас може похвастатися ідеальним (120/80) тиском. Через зайву вагу, генетичну схильність, різні захворювання типу цукрового діабету деякі люди страждають на гіпертонію - підвищений кров'яний тиск.


Осіння депресія: як бути?

— 22 листопада 2017 —

Настання осінньо-зимового сезону приносить деяким людям поганий настрій і ряд інших депресивних симптомів. Відзначається недолік енергії, зниження активності, збільшення сонливості. У деяких людей ці симптоми настільки серйозні, що вони не можуть нормально працювати, страждають особливою формою депресії, викликаної змінами в сезонах, що має назву сезонний афективний розлад. Що ж провокує виникнення осінньої депресії і як протистояти цьому афективному розладу? Про це ми розпитали фахівця  - досвідченого психіатра і психотерапевта, доцента, кандидата медичних наук Богдана Володимировича Куліка.


Учені назвали продукти, які запобігають розвитку раку

— 16 листопада 2017 —

Британські та норвезькі вчені назвали їжу, яка профілактує розвитку шлунково-кишкових захворювань, у тому числі й онкологічних захворювань, повідомляється на сайті Уорикського університету у Великобританії.


П'ять несподіваних причин головного болю

— 16 листопада 2017 —

Мабуть, головний біль (цефалгія) – один з найбільш частих симптомів, з яким люди зустрічаються протягом свого життя. Статистичні дані говорять про те, що близько половини дорослого населення планети страждає від даної проблеми хоча б один раз на рік.


Краплі в ніс для дорослих і дітей

— 16 листопада 2017 —

Краплі від нежитю з алое в основі – це найбільш безпечний і в той же час дуже діючий метод боротьби з нежитем. Таким гарним засобом робить його хімічний склад корисних компонентів.


Лікарські рослини від бронхіту

— 16 листопада 2017 —

Бронхіт легко прихватити і складно вилікувати до кінця, щоб хвороба не прийняла хронічну форму. Але, якщо вже виникли проблеми, вам допоможуть лікувальні трави.


Цибуля для лікування судин

— 16 листопада 2017 —

Для лікування атеросклерозу та інших судинних захворювань часто використовують народні засоби. Найбільш популярними рецептами є ті, які можна приготувати в домашніх умовах на основі звичайної ріпчастої цибулі.


Жінкам важче відмовитися від паління, чим чоловікам

— 16 листопада 2017 —

Недавнє дослідження виявило, що паління на чоловіків і жінок впливає по-різному. Тому жінкам, як правило, складніше відмовитися від шкідливої звички.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс