Здоров'я

Помідори містять речовину, що захищає від онкозахворювань

— 14 вересня 2017 —

Ці гарні овочі містять вуглеводи, білки, вітаміни, лимонну, яблучну, щавлеву кислоти. А ще в помідорах є речовина, що захищає від злоякісних пухлин - лікопен. 


Чому не можна захоплюватися кавуновою дієтою

— 14 вересня 2017 —

Наприкінці літа багато українок сідають на кавунову дієту, однак лікарі повідомляють, що подібний раціон є не цілком безпечним.


Танці перешкоджають старінню мозку

— 14 вересня 2017 —

Дослідники Німецького центру нейродегенеративних захворювань (Магдебург, Німеччина) повідомили, що танці та фізичні вправи можуть повернути назад процес старіння мозку, причому, танці виявляють найбільш виражений ефект.


Правильна поза під час сну допоможе позбутися болів

— 14 вересня 2017 —

Дослідники Гарвардської медичної школи повідомили, що пози для сну прямо пов'язані з тим, як функціонує тіло в режимі неспання. Також вони впливають на те, які види болю частіше турбують людину. 


Літій може стати засобом рятування від деменції

— 14 вересня 2017 —

Великий вміст літію в питній воді (більше 15 мкг на літр) знижує ймовірність розвитку деменції, а от помірний або малий вміст, навпаки, прискорює появу симптомів даного захворювання, вважають дослідники Копенгагенського університету.


Як відновитися після відпустки

— 14 вересня 2017 —

Здавалося б, у відпустці людина має набиратися сил і заряджатися позитивною енергією для нових здійснень. Тобто теоретично на роботу ми повинні виходити бадьорими, енергійними і готовими звернути гори. Чому ж часто виходить зовсім навпаки? Після відпустки на робочих місцях ні-ні та з'являються не стільки повні сил працівники, скільки бліді тіні. У чому ж справа? Про це ми розпитали фахівця - лікаря-невролога вищої категорії, кандидата медичних наук, доцента Наталію Володимирівну Васильєву.


10 продуктів, які викличуть у вас печію

— 7 вересня 2017 —

На жаль, за задоволення від їжі нерідко доводиться платити печією та іншими травними неприємностями. Експерти розповіли, які продукти викликають печію.


Про користь лушпайки цибулі

— 7 вересня 2017 —

Водяний відвар з лушпайки і настоянка благотворно впливають на роботу серця, мають сечогінну дію, сприяють видаленню з організму надлишку натрію і хлоридів, зміцнюють кровоносні судини, роблять їх більш еластичними.


Щоб зняти утому

— 7 вересня 2017 —

Щоб зняти утому


Медики розповіли про надзвичайні властивості винограду

— 7 вересня 2017 —

Кінець літа - початок осені в багатьох людей асоціюється із сезоном винограду, тому що саме в серпні можна вдосталь наїстися молодим виноградом, який тільки-но дозрів. Медики стверджують, що виноград приносить колосальну користь для організму людини і її здоров'я в цілому. Зокрема, за допомогою винограду можна зупинити процес передчасного старіння, тому що ця ягода є природним антиоксидантом, що знижує негативний вплив вільних радикалів на клітини і тканини.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс