Здоров'я

Посттравматичний синдром

— 5 липня 2017 —

Людина вміє пристосовуватися до різних обставин, тому зі зміною нашого життя змінюємося й ми самі. Зміни, що відбуваються в нас, допомагають вижити, у які б умови ми не потрапили. Однак деякі події, що особливо розтяглися за часом, здатні стати причиною серйозного розладу психіки, відомого за назвою «посттравматичний синдром» (ПТС). Як виникає проблема й що можна зробити для її вирішення?


Як позбутися зморшок в області шиї: п'ять натуральних засобів

— 29 червня 2017 —

У вас з'явилися зморшки в області шиї? Можливо, ці ознаки старіння поки не особливо вас турбують. Якщо ж ви бачите помітні зміни, то спробуйте кілька засобів, які рекомендуються в цій статті.


120 на 80: п'ять відмінних рецептів для приведення тиску в норму

— 29 червня 2017 —

Гіпертонія займає одне з перших місць за поширеністю. Від цього захворювання страждає більше людей, чим від артриту й діабету.


Найкорисніша зелень

— 29 червня 2017 —

Пряні трави не тільки поліпшують смак і зовнішній вигляд страв, але й приносять велику користь здоров'ю. Зелень багата клітковиною, вітамінами, мінералами й фітонутрієнтами. Хлорофіл, який надає травам насичений зелений колір, насичує організм киснем, поліпшує метаболізм і зміцнює імунітет.


У чому користь маслинової олії

— 27 червня 2017 —

Не секрет, що Середземноморська дієта знижує ризик виникнення безлічі проблем зі здоров'ям, включаючи деменцію. Учені з Університету Темпл з'ясували, який з інгредієнтів Середземноморської дієти корисніший за все. Виявляється, це маслинова олія Extra Virgin.


Як позбутися синдрому хронічної утоми

— 27 червня 2017 —

Учені з Лондонського університету королеви Марії назвали ефективний спосіб позбутися хронічної утоми: допоможуть помірні регулярні заняття фізкультурою. 


Малювання впливає на роботу мозку

— 27 червня 2017 —

У дослідженні, проведеному співробітниками Дрексельського університету, взяли участь 26 людей у віці від 18 до 70 років, включаючи 8 художників. Добровольці по 3 хвилини малювали, займалися дудлінгом (машинальним малюванням) і розфарбовували. Фахівці стежили за кровотоком у мозку учасників, пише The Daily Mail. 


Як у спеку впоратися з поганим самопочуттям

— 27 червня 2017 —

У спекотну погоду особливо часто загострюються мігрень, різкі стрибки тиску. Все це може вас "спіткати" на робочому місці, адже там ви проводите чимало часу. Тим більше, що часто робота – це стреси та тотальна спека.


Обережно: ботулізм!

— 27 червня 2017 —

Останнім часом пильна увага широкої громадськості й медичного співтовариства  України прикута до ситуації зі спалахом важкого інфекційного захворювання ботулізму. Протягом останнього місяця в Україні вмерли три людини, а постраждали вже 70. На сьогоднішній день зафіксовані випадки захворювання ботулізмом у Києві й області, у Сумах, Полтавській, Вінницькій, Херсонській, Запорізькій, Львівській, Рівненській областях. Що це за напасть і як їй протистояти, ми попросили розповісти інфекціоніста – доцента, кандидата медичних наук Ольгу Богданівну Ворожбит.


Кращі продукти для відновлення печінки

— 21 червня 2017 —

Незважаючи на те, що за переварювання жирів відповідає шлунок, не варто забувати, що це делікатне і складне завдання адекватно виконується тільки при нормальному функціонуванні печінки й жовчного міхура. Це пов'язане з виробленням жовчі, передає Хроніка.інфо.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс