Здоров'я

Як уберегтися від наслідків травми?

— 21 березня 2018 —

Якщо про наближення хвороби нас часом попереджають хоч якісь, нехай і неочевидні ознаки, то травма завжди відбувається зненацька. Невдале падіння на слизькому тротуарі, автомобільна аварія або незграбний стрибок на уроці фізкультури - усе це може привести до того, що ушкоджується якась частина тіла й виникає потреба негайного звернення до травматологічного пункту та навіть стаціонар.


Що потрібно їсти, якщо у вас високий тиск: 8 рятівних правил харчування

— 15 березня 2018 —

Однією з найпоширеніших хвороб сучасної людини є гіпертонія - хвороба, що виражається в підвищеному кров'яному тиску. Людина, яка страждає на цю хворобу, мучається від головного болю, болі в області серця і її часто переслідує порушення зору й шум у вухах. У такому стані людина готова піти на все, тільки б позбутися цих моторошних симптомів. Звісно ж гіпертонію повинен лікувати лікар, але також ви можете допомогти собі самі, дотримуючись цих 8 правил харчування.


Незвичайні способи використання гірчиці

— 15 березня 2018 —

Історія гірчиці, як активно використовуваної в їжі приправи, іде своїм корінням глибоко в минуле, у часи Прадавнього Рима, коли свинину засмажували не на сковородах, а на рожнах!


Чай для волосся

— 15 березня 2018 —

Такий звичний нам і улюблений напій, як чай, можна з успіхом застосовувати для догляду за волоссям! Причому відмінно працюють як чорний, так і зелений чай.


Весна - небезпечний час, з погляду розвитку лор-захворювань

— 15 березня 2018 —

Весна, як не дивно, час, коли люди частіше хворіють. Чому так відбувається і як уберегтися від застудних захворювань навесні, знає лікар-оториноларинголог Олена Лихачова.


Грип: вакцинуватися ніколи не пізно!

— 15 березня 2018 —

Чи можна захворіти повторно на грип протягом одного сезону? Чи захистить вакцина проти грипу від «свинячого грипу»? Чи дасть одне щеплення імунітет від вірусів на все життя? Чи можна вакцинувати маленьких дітей? На ці та інші актуальні в період зимових недуг питання ми попросили відповісти фахівця - кандидата медичних наук, доцента Людмилу Петрівну Козак.


Відбілюємо зуби в домашніх умовах

— 7 березня 2018 —

Раніше не було відбілюючих зубних паст і не було спеціальних процедур відбілювання у дантистів. Але наші мами та бабусі блищали білосніжними посмішками, використовуючи прості продукти, які є в холодильнику.


11 кращих продуктів, щоб очистити організм

— 7 березня 2018 —

11 кращих продуктів, щоб очистити організм


Морквяна олія - джерело краси і здоров'я

— 7 березня 2018 —

Бути гарними допоможе нам морква з її чудовим запасом вітаміну А, який називають вітаміном краси, адже він живить шкіру, волосся, зуби. 


Молочний чай допоможе позбутися зайвої ваги

— 7 березня 2018 —

Вживання цього напою з метою схуднення являє собою розвантажувальну монодієту. Зменшення ваги - 1кг. Тривалість - 1 день.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс