Здоров'я

Українські лікарні офіційно переходять на електронну систему обліку

— 12 липня 2017 —

Програма ehealth уже запущена Мінздравом. Із серпня лікарі будуть вносити пацієнтів у базу, а зараз лікарні країни проходять реєстрацію в системі. 


Укуси комах: перша допомога

— 12 липня 2017 —

Літо в самому розпалі. І ми всі радіємо від спілкування із природою. Так ось тільки дрібні тварі кусючі, що жалять, досить сильно отруюють нам цю радість.


Щоб волосся було здоровим

— 6 липня 2017 —

Улітку більшість із нас ходить без головних уборів. А тому наше волосся першим приймає на себе сонячні промені, пил, дощ і взагалі все, що виникає в навколишньому середовищі. Щоб не довести волосся “ до ручки”, скористайтеся хоча б найпростішими порадами.


Дев'ять продуктів-батарейок

— 6 липня 2017 —

Деякі продукти здатні швидко й надовго забезпечити організм енергією. Через такі властивості їх можна назвати продуктами-батарейками. Вони насичують організм корисними речовинами, вітамінами, заряджають бадьорістю, сприяють гарному самопочуттю.


7 причин пити натще імбирну воду

— 6 липня 2017 —

Корінь імбиру - натуральний інгредієнт, який з давніх часів використовується в народній медицині. У ньому міститься багато необхідних живильних речовин і речовин, що поліпшують стан різних органів і систем організму. 


Додаткова порція овочів і фруктів допомагає продовжити життя

— 6 липня 2017 —

Американська кардіологічна асоціація опублікувала результати дослідження, у якому був проведений порівняльний аналіз раціону американців. Дієтолог Американської асоціації серцево-судинних захворювань Аннесса Чумблі стверджує, що всього 10 відсотків американців вживають у їжу необхідну кількість овочів і фруктів, інші відчувають дефіцит.


Для відпочинку краще підійде старе взуття

— 6 липня 2017 —

Ви збираєтеся у відпустку й заздалегідь вибираєте для себе нові босоніжки, пантофлі або "балетки". Тим більше, що й дерматологи попереджають: прогулянки босоніж по пляжу можуть бути небезпечними для ступень, та й виглядати хочеться краще.


Чому йога робить людей щасливими

— 6 липня 2017 —

Американські вчені провели дослідження, яке довело, що йога може зробити людей щасливими. Механізм, за допомогою якого пози тіла впливають на психологічний стан, до кінця не розкритий, але практичні дослідження показують, що виконання асан надає сили й енергії, а також підвищує самооцінку. 


Харчування в спеку: забудьте про м'ясо і пийте достатньо води

— 6 липня 2017 —

Терапевт Людмила Самойленко рекомендує в спекотливу погоду, насамперед, менше їсти.


Лікарі розповіли, як швидко вгамувати тахікардію

— 6 липня 2017 —

Збій у серцевому ритмі здатний довести людину до вкрай неприємних станів, але лікарі стверджують: є прості способи впоратися із цим. За їхніми словами, зупинити тахікардію можна всього за одну хвилину.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс