Здоров'я

Імбир-лікар

— 26 липня 2017 —

Імбир-лікар


10 симптомів при проблемах з жовчним міхуром

— 26 липня 2017 —

Незважаючи на те, що дані симптоми можуть бути пов'язані з іншими захворюваннями, якщо вони присутні в сукупності, дуже важливо негайно проконсультуватися з лікарем, щоб виключити можливі ускладнення надалі.


Третина продукції українських магазинів небезпечна для здоров'я

— 26 липня 2017 —

Провідний експерт Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» Ніна Кільдій повідомила, що в Україні 30 відсотків  товарів є небезпечними для здоров'я, а новий закон, який гарантував би безпеку і якість харчових продуктів, може залишитися законом лише на папері.


Тепловий або сонячний удар

— 26 липня 2017 —

Часто можна почути влітку застереження: надягайте капелюх, чорні окуляри, не перебувайте на активному сонці, тому що одержите тепловий удар. Що ж таке тепловий удар? Які ознаки теплового удару? У чому різниця між тепловим і сонячним ударом? І як уникнути теплового удару? Про це ми поговорили з фахівцем - доцентом, кандидатом медичних наук Галиною Володимирівною Баштою.


Як зберегти засмагу надовго: п'ять способів, які працюють

— 20 липня 2017 —

Ви вже повернулися з відпочинку посвіжілими й засмаглими? Або тільки збираєтеся на море? Щоб ваша гарна засмага протрималася як можна довше, додержуйтеся простих правил. 


Як правильно наносити сонцезахисний крем

— 20 липня 2017 —

Нове дослідження, проведене в Ліверпульському університеті, показало: багато хто наносить сонцезахисний крем не на все обличчя, передає The Daily Mail. 


Чому влітку варто налягати на кабачки

— 20 липня 2017 —

Кабачки, як і огірки, практично складаються з води. Також у їхньому складі є корисні мікроволокна, вітаміни й мінерали. Власне, тому медики й рекомендують включати їх у літній раціон на постійній основі. Якщо є можливість заморозити кабачки на зиму, то не втрачайте часу й займіться цим уже зараз, тому що цей овоч принесе максимум користі в період зимових холодів і міжсезоння.


Як взяти лікувальну силу берези?

— 20 липня 2017 —

У берези цілюще все: бруньки, листя, сік, кора та навіть зростаючий на ній гриб губка. Березовий сік містить 2% цукру фруктози, калій, кальцій, магній, залізо, різні мікроелементи, амінокислоти, яблучну кислоту та дубильні речовини. Період збору цілющої сировини - травень-липень. 


Здорове харчування істотно знижує ризик смерті

— 19 липня 2017 —

Американські вчені підкреслюють, що перехід до здорової дієти, заснованої на вживанні продуктів із цільного зерна, овочів, фруктів, горіхів і риби, разом з одночасним зниженням частки червоного м'яса та напоїв із цукром, суттєво знижують ризик передчасної смерті, пише Еurekalert!


Щоб мізки працювали краще

— 19 липня 2017 —

Дослідники Університету Л'акуїла (Італія) довели, що систематичне вживання шоколаду позитивно впливає на когнітивні функції мозку. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс