Здоров'я

Усе про користь інжиру

— 5 жовтня 2017 —

Інжир містить жирні кислоти омега-3 і омега-6 - вони необхідні для здоров'я шкіри. Листя фігового дерева застосовуються в косметології. Згідно з результатами експерименту корейських учених, екстракт із листя - наодинці або в комбінації з екстрактами інших фруктів - зменшує глибину мімічних зморшок. 


Золота пряність: чому такий корисний шафран

— 5 жовтня 2017 —

Шафран - це унікальна спеція, яка має безліч цілющих для організму властивостей. Дізнайтеся, чому варто включити шафран у свій раціон цієї осені.


Народився дядько десяти племінників

— 5 жовтня 2017 —

51-літня жителька Австралії Лінн Купер народила п'яту дитину. Подія не була б такою грандіозною, якби в Лінн уже не було десяти онуків.


Свинячий грип знову в Україні

— 5 жовтня 2017 —

З початку епідеміологічного сезону в Україні зафіксовано 5 випадків захворювання грипом штаму H1N1 (свинячий грип), повідомляється в інформаційному бюлетені Центру грипу й ГРВІ Центральної СЕС за 49-й тиждень.


ВООЗ заявила, що у світі закінчуються ефективні антибіотики

— 4 жовтня 2017 —

Всесвітня організація охорони здоров'я зробила доповідь, у якій заявила, що у світі розробляється занадто мало нових антибіотиків для боротьби з лікарською стійкістю інфекцій.


Що робити, якщо переїли на ніч

— 4 жовтня 2017 —

Для початку потрібно вивести з організму всю зайву рідину, а вона після переїдання, як правило, буде у великому надлишку.


Коли потрібна допомога ендокринолога?

— 4 жовтня 2017 —

«Bcі пpoфecії потрібні» - говорять нaм рядки відомого дитячого віршика. Ocoбливo вoни aктуaльні в мeдичниx cпeціaлізaціяx. Навчання лікарів триває дуже довго, майбутнім фахівцям нeoбxіднo засвоїти величезну кількість знaнь. І oдна людина вже тoчнo нe змoжe зaпам’ятати вce. Тому є і тpaвмaтoлoги, і xіpуpги, і гінeкoлoги. Taкож у будь-якій лікарні мoжна піти нa пpийом і до ендoкpинoлoга. Oднaк багато хто нe знaє, хтo це тaкий і що він лікує. Роз'яснити нам це ми попросили фахівця - кандидата медичних наук, доцента Аліну Урбанович.


Які осінні ягоди корисніше за фрукти

— 27 вересня 2017 —

Літо закінчилося, а ягідний сезон триває – збір обліпихи, шипшини та журавлини в самому розпалі!


Березовий гриб губка: цілющі властивості

— 27 вересня 2017 —

Березовий гриб або губка (трутовик косотрубчатий) - багаторічний паразитуючий гриб сімейства трутовикових. В основному зустрічається на стовбурах дорослих беріз, рідше - на вільсі, горобині, осиці. У лікувальних цілях використовується тільки губка, зібрана з беріз, тому вона й називається березовим грибом.


Корисні властивості лимоннику китайського і протипоказання

— 27 вересня 2017 —

У лікувальних цілях використовують по більшій частині плоди й насіння рослини. Плоди лимоннику китайського містять смолисті речовини, схизандрин, калій, органічні кислоти (яблучну, лимонну й винну), вітаміни, мінеральні солі, мікроелементи мідь, йод, селен, марганець, залізо, цинк, ефірну олію.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс