Здоров'я

Таємна сила мізинця

— 23 березня 2017 —

Одним лише впливом на мізинець лівої руки можна суттєво поправити здоров'я. Це знали найдавніші цілителі! Їхня практика частково піддана сумніву, частково віддана забуттю. На жаль! Адже дійсно методика цікава, а головне, що виправдовувала себе в багатьох випадках.


Високий тиск: причини й допомога

— 23 березня 2017 —

Високий тиск: причини й допомога


Осика знижує температуру при застуді й цукор у крові при діабеті

— 23 березня 2017 —

Про осику, родичку верби, існує сказання, нібито на ній повісився зрадник Іуда, що розкаявся. З тих пір її листя тремтить, немов від страху, навіть без усякого вітру. Але всі ці похмурі повір'я не завадили осиці в народній медицині стати «цілителем».


Ліки для хронічно хворих гіпертонією, цукровим діабетом і астмою незабаром будуть видавати безкоштовно

— 23 березня 2017 —

З 1 квітня в Україні почнуть видавати безкоштовні ліки для хронічно хворих гіпертонічними захворюваннями, цукровим діабетом II типу й бронхіальною астмою. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.


Як і коли пити мінеральну воду

— 23 березня 2017 —

Здоровим людям лікарі радять випивати склянку мінеральної води перед сніданком. Після ранкової зарядки випийте мінералку маленькими ковтками. Це відновить водний баланс. Якщо ви застуджені, мінеральна вода допоможе зміцнити імунітет і вивести з організму токсини.


Перехід на літній час

— 22 березня 2017 —

Коли переводити стрілки годинників і як пережити перехід на літній час із найменшими наслідками для здоров'я


Прийшла весна - зустрічайте алергію

— 22 березня 2017 —

Двадцять тисяч алергенів - саме стільки їх виявлено на сьогоднішній день. Кішки, рибки, пташки, з одного боку, травички, квіточки - з іншого. І, нарешті, їжа - величезна кількість того, що ми кладемо в рот. Через що усе це? За великим рахунком це науці невідомо. Але рятуватися якось потрібно.


Чим небезпечні залишкові явища після ГРВІ

— 15 березня 2017 —

Нерідко після закінчення гострої фази захворювання й одержання на руки закритого лікарняного листа людина продовжує кашляти й чхати. При цьому офіційно хворою вона вже не вважається. Багато хто називає такі прояви залишковими і вважає, що в них немає нічого страшного, а кашель і нежить незабаром уляжуться. Лікарі ж упевнені, що не все так просто.


Трав'яні чаї та їхні секрети

— 15 березня 2017 —

Культура споживання трав'яних чаїв іде своїм корінням у глибоке минуле. У фармацевтичній історії більшості країн є досвід траволікування різних захворювань. Любителі зеленого й чорного чаїв незаслужено забувають про користь, смакові й ароматичні якості цього напою. Трав'яні чаї практично не мають побічних ефектів і допомагають вирішити проблеми зі здоров'ям. 


Молоко - відмінний засіб при артриті

— 15 березня 2017 —

Бостонські вчені провели нове дослідження, результат якого може порадувати всіх тих, хто страждає проблемою артриту. Значного поліпшення стану колінного суглоба можна добитися при регулярному вживанні звичайного молока. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс