Здоров'я

Учені виявили ще одну корисну властивість аспірину

— 15 грудня 2016 —

Люди похилого віку, для яких є високим ризик смерті від серцево-судинних захворювань, можуть продовжити собі життя, якщо будуть приймати низькі дози ацетилсаліцилової кислоти (аспірину) щодня. До такого висновку прийшли вчені з Університету Південної Кароліни.


Келих вина захистить від ішемічного інсульту

— 15 грудня 2016 —

Учені знайшли ще один позитивний ефект від уживання невеликих доз алкоголю - виявляється, люди, які щодня випивають великий келих вина, рідше страждають від ішемічного інсульту.


Ожиріння і зайва вага підвищують ризик розвитку рака крові

— 15 грудня 2016 —

Фахівці Вашингтонської школи медицини виявили, що надлишкова вага або ожиріння збільшують ризик множинної мієломи, рака клітин плазми крові і кісткового мозку, особливо після 60 років.


Хронічні риніти: як діяти?

— 15 грудня 2016 —

Хронічні риніти псують життя багато кому. Особливо загострюються проблеми таких страждальців з настанням холодів і морозів. Чим можна допомогти в таких випадках? За рекомендаціями ми звернулися до фахівця - Олександра Миколайовича Науменко, доктора медичних наук, професора кафедри отоларингології Національного медуніверситета імені А. А. Богомольця.


Правильне харчування взимку: кілька корисних порад

— 14 грудня 2016 —

З настанням холодів потрібно переглянути свій раціон, адже на початку зими організм має потребу в додатковій енергії й вітамінах для того, щоб швидше адаптуватися до нових температурних умов.


Дівчата сильніше страждають від стресу

— 14 грудня 2016 —

Сильний стрес по-різному впливає на мозок хлопців і дівчат - у слабкої статі мозок старіє швидше, переконані дослідники Стенфордського університету. 


Чим запити стрес?

— 14 грудня 2016 —

Ви, напевно, подумали, що мова йтиме про спиртні напої? Про них, як і про каву, на цей час краще забути. Хоча, якщо чашечка кави допомагає вам зосередитися і ви почуваєте, що без цієї "підзарядки" просто не зможете, не відмовляйтеся від неї. Тільки не забувайте, що кофеїн, що міститься в чаї, каві, колах, гарячому шоколаді й енергетичних напоях, збільшує кількість вироблюваного організмом адреналіну, і якщо ними користуватися постійно, це може поставити на грань нервового зриву.


Лікувальні властивості хвоща польового

— 14 грудня 2016 —

З усіх різновидів хвоща лікарським вважається хвощ польовий, деякі ж види є отрутними. Основна зовнішня відмінність від побратимів - його гостре листя не розгалужується й росте завжди нагору.


Цибульна дієта

— 14 грудня 2016 —

Вона проста, ефективна та ситна. Що потрібно знати про неї?


Вітамін D - ефективний засіб боротьби з раком грудей

— 14 грудня 2016 —

Жінкам, у яких діагностували рак грудей, необхідно приймати вітамін D - це допоможе поліпшити шанси на виживаність і знизити ймовірність швидких мутацій пухлини. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс