Здоров'я

Сидячий спосіб життя змушує протікати процес старіння швидше звичайного

— 2 лютого 2017 —

Жінки похилого віку, які сидять більше 10 годин на день і мають знижену фізичну активність, старіють швидше за інших. У них клітини біологічно старше на вісім років у порівнянні з жінками, що рухаються більше, пише The Economic Times.


Як розпізнати серцевий напад за місяць до того, як він трапиться

— 2 лютого 2017 —

Напружений спосіб життя, звичка вживати нездорову їжу, хронічні недосипи... Ми самі вносимо великий вклад у розвиток недуги, яка з кожним роком стає усе більш небезпечною.


Низькокалорійна дієта проти діабету

— 2 лютого 2017 —

Фахівці індійської клініки Max Super Speciality Hospital і дослідники Центру передового лікування діабету й порушень обміну речовин установили, що розвиток діабету можна звернути назад. 


Як запобігти переохолодженню й обмороженню

— 1 лютого 2017 —

У будь-якому віці так приємно вибігти на вулицю й "пірнути" у білий сніг, що тільки-но випав. Грати із власними дітьми, коханими або друзями - що може бути краще цього взимку?.. І в поривах "дитячої" радості, ми нерідко забуваємо про небезпеки, що таять у собі подібні зимові розваги. 


Як позбутися пробок на мигдалинах

— 26 січня 2017 —

Невеликі світлі крапки на гландах - одна з головних ознак хронічного тонзиліту. Як їх позбутися?


Цілющі властивості моркви: застосування при варикозній хворобі і не тільки

— 26 січня 2017 —

Нікого не здивувати морквою, тому що цей продукт досить часто з'являється в нашому раціоні харчування. Ті, хто бажають зберегти своє здоров'я і не хворіти, знають наскільки дорога і цінна морква. Без моркви практично жоден суп і салат не може обійтися, цю гостю ми з радістю запрошуємо до себе на стіл.


Природні антибіотики

— 26 січня 2017 —

При лікуванні багатьох хвороб необхідні антибіотики. Однак більшість із них дає побічні ефекти. Природною альтернативою хімії є натуральні антибіотики. Перелічимо деякі з них.


Гострий перець чилі продовжує життя

— 26 січня 2017 —

Медичний коледж Ларнер призиває всіх їсти гостру їжу. Справа в тому, що споживання гострого перцю чилі виявилося пов'язане зі зниженням смертності на 13% (переважно це стосується смертей від хвороби серця або інсульту).


Високі дози вітаміну Е борються з порушеннями обміну речовин

— 26 січня 2017 —

Людям з метаболічним синдромом потрібно значно більше вітаміну Е, чим іншим. Цей вітамін є антиоксидантом і важливий для захисту клітин. 


Піклуватися про онуків корисно для здоров'я

— 26 січня 2017 —

Бабусі й дідусі, які доглядають за онуками, живуть довше, ніж люди похилого віку, які не піклуються про інших. Про це повідомили дослідники Базельського Університету. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс