Здоров'я

8 порад, які допоможуть виглядати молодше

— 12 січня 2017 —

8 порад, які допоможуть виглядати молодше


Створено штучну шкіру з водоростей

— 12 січня 2017 —

Групі дослідників з Католицького університету Чилі під керівництвом професора Тамаса Егана вдалося створити повністю функціональну штучну шкіру на основі мікроводоростей, які можна знайти практично в будь-якій чистій водоймі. Причому отримана шкіра від звичної відрізняється досить сильно: вона зеленого кольору і здатна продукувати кисень.


Голод підвищує працездатність людини

— 12 січня 2017 —

Про це заявили американські вчені. А прийшли до таких висновків фахівці університету Джона Хопкінса після проведення експерименту за участю 1500 добровольців. 


Банан має лікувальні властивості в боротьбі з вірусами грипу, гепатиту С і ВІЛ

— 11 січня 2017 —

Міжнародна група медиків провела експеримент на гризунах і прийшла до висновків, які змінили уявлення про користь банана. 


Зимова прогулянка з дитиною

— 11 січня 2017 —

Прогулянка більшості дітей доставляє величезну радість. Особливо, коли на вулиці сніг! Але у деяких дітей навіть при температурі плюс 4°С може виникнути хвороблива реакція. І зневажати цим у жодному разі не можна!


Як не треба лікувати застуду

— 11 січня 2017 —

Те, що застудні захворювання набагато частіше мучать людей з осені до весни, чим улітку, пов'язане лише з тим, що в холодну пору року всі ми частіше сидимо в теплих закритих приміщеннях і "обмінюємося" вірусами, а сухе і кондиціоноване повітря знижує опірність дихальних шляхів проникненню збудників інфекції. Так що справа не тільки в холоді - в Африці ті ж самі ГРВІ зустрічаються майже так само часто, як і в помірному кліматі.


Як правильно хворіти? Позбуваємося грипу за 3 дні!

— 5 січня 2017 —

Останнім часом країною пройшла широка хвиля захворювань грипом. Нас атакують віруси відразу двох штамів: це грип "Берт" H3N2, а також широко відомий Н1N1. Друзі, повністю вилікуватися від грипу можна за 3-4 дні, якщо правильно хворіти. Ви вмієте хворіти правильно?


Фарингіт: поради народної медицини

— 5 січня 2017 —

Для фарингіту характерні болі при ковтанні, сухість і першіння в горлі. При цьому захворюванні часто використовують фітотерапію. Збори трав можна сполучати з традиційними лікарськими препаратами.


Учені визначили, який фрукт рятує від депресії

— 5 січня 2017 —

У Новій Зеландії провели дослідження, щоб довідатися який фрукт допомагає позбутися утоми і депресії. Про це розповіли новозеландські вчені з Університету Отаго. У дослідженні новозеландських фахівців взяли участь 54 парубка.


Хворобу Альцгеймера можна передбачати

— 5 січня 2017 —

Дослідники Університету Людвіга Максиміліана (Мюнхен) установили, що в мозку людей, генетично схильних до хвороби Альцгеймера, аномальні імунні реакції можна діагностувати за 7 років до перших ознак захворювання.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс