Здоров'я

Не варто відсипатися у вихідні

— 5 січня 2017 —

Надлишок сну у вихідні провокує дефіцит сну в будні дні. Європейські дослідники ввели спеціальний термін "соціальної різниці в часі сну", що визначає розходження в тривалості сну по буднях і вихідних.


Перець чилі зупиняє ріст пухлин і утворення метастазів

— 5 січня 2017 —

Учені з Рурського університету в Бохумі (Ruhr-Universitat Bochum), Німеччина, виявили, що капсаїцин, що міститься, наприклад, у перці чилі, перешкоджає росту пухлин молочної залози.


Каністерапія стає усе популярнішою

— 5 січня 2017 —

В Україні завойовує популярність каністерапія - реабілітація за допомогою контакту з собаками. Масштаби цього методу реабілітації поки що не такі значні, як в іпотерапії (лікування кіньми) або дельфінотерапії, однак українці вже можуть звертатися до каністерапевтів за кваліфікованою допомогою.


До 1 лютого знизяться ціни на деякі медичні препарати

— 5 січня 2017 —

До 1 лютого 2017 року будуть знижені ціни на ліки від трьох типів захворювань: серцево-судинних, цукрового діабету II типу і бронхіальної астми.


П'ять несподіваних засобів від похмілля

— 5 січня 2017 —

Кінець грудня-початок січня - час вечірок і корпоративів. На жаль, мало хто з нас уявляє собі свято без шампанського, тостів і застіль... У підсумку на ранок приходить "новорічний післясмак" - він же похмілля.


Небезпечні страви в новорічну ніч

— 29 грудня 2016 —

Щорічно у святкову ніч і наступні вихідні дні лікарі одержують безліч дзвінків, пов'язаних з важкими наслідками переїдання і харчових отруєнь.


Зелена аптека

— 29 грудня 2016 —

Попереду нас чекає ціла низка свят - Новий Рік, Різдво, Водохрещення. У ці дні потрібно не забувати про печінку та нирки. Щоб вони витримали святкове навантаження, варто пити морс із журавлини, чай з безсмертником, полинем, шавлією, будяком. 


Вісім рецептів для очищення суглобів

— 29 грудня 2016 —

Вісім рецептів для очищення суглобів


Вагітність змінює структуру мозку жінки

— 29 грудня 2016 —

Дослідження іспанських учених показало, що вагітність скорочує кількість сірої речовини в певних ділянках мозку жінки, щоб їй було легше відчувати свій зв'язок з дитиною й готуватися до вимог материнства, повідомляє ВBC.


Кава з кав-машин на вулиці може бути небезпечна для здоров'я

— 29 грудня 2016 —

Українські журналісти провели міні-розслідування і з'ясували, чому кава, яку продають на вулиці, готуючи її в пересувних кавомашинах, може бути небезпечна для здоров'я.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс