Здоров'я

Червоний перець, пара мандарин - вийшло не курив!

— 9 лютого 2017 —

Дослідники Університету Тафтса встановили, що солодкий червоний перець є продуктом, що знижує ймовірність розвитку рака легенів у курців.


Фахівці стверджують, що можна "спати наперед"

— 9 лютого 2017 —

Це означає, що якщо людину очікує ніч стомлюючої роботи, буквально дві додаткових години сну в цей день дозволять упоратися із ситуацією і не заснути. 


Як боротися із залежністю від соцмереж

— 9 лютого 2017 —

Соціальні мережі впливають на психічний стан людини. Причиною тому є залежність, що розвивається у будь-якого активного користувача соцмереж, хоче він того чи ні.


Як не залежати від капризів погоди

— 9 лютого 2017 —

Чому майже кожна друга людина почуває зміни погоди? Чому раптом болить голова й відмовляють такі швидкі та спритні ноги? А ще все тіло немов стає важким і зовсім не вашим? Фахівці стверджують, що провиною всьому - низький імунітет і різкі перепади атмосферного тиску, які негативно позначаються на артеріальному тиску й судинному тонусі організму. Як же допомогти собі й уникнути негативних наслідків метеозалежності? Чи можна взагалі полегшити життя людям, підданим метеочутливості? Про це розповідає фахівець - лікар-гігієніст, кандидат медичних наук Олександр Миколайович Колінковський.


Як заснути швидше і простіше

— 2 лютого 2017 —

Фахівці британського Товариства здоров'я мозку опублікували рекомендації з поліпшення якості сну в стресовому режимі життя сучасного суспільства. Сон відіграє ключову роль у підтримці когнітивних функцій і рівня якості життя. Психологи дали кілька простих рекомендацій з поліпшення якості сну.


Захоплення дієтами в зимовий час може стати причиною частих застудних захворювань

— 2 лютого 2017 —

До настільки невтішних висновків прийшли фахівці з Мічигану. Вони провели досліди на лабораторних мишах. Протягом декількох днів годували гризунів низькокалорійною їжею.


Кілька ефективних способів позбутися головного болю

— 2 лютого 2017 —

Якщо голова болить у цю мить, вам допоможуть таблетки. Але якщо вона болить систематично, вам потрібна стратегія профілактики. Ці сім способів вам у цьому придадуться. Вони спрямовані проти найпоширеніших причин, що викликають головний біль. Якщо ваші мігрені стають нестерпними, варто звернутися до лікаря. Поки до цього не дійшло, спробуйте ці високоефективні засоби.


Часник охороняє від втрати зору

— 2 лютого 2017 —

Дуже часто з віком наш зір погіршується. Хоча в кожного з нас цей процес може протікати по-своєму, великий відсоток людей починає зазнавати проблеми із зором, обумовлені віковими змінами. І мало хто знає, що часник здатний позбавити нас цих неприємностей.


Сеча допоможе скласти правильну дієту

— 2 лютого 2017 —

Специфічний аналіз сечі може показати, наскільки страви, що входять у щоденний раціон людини, корисні та необхідні їй.


Українка пояснила природу вбудовування мутацій у ДНК

— 2 лютого 2017 —

28-літня українка Ольга Броварець, яка пояснила природу вбудовування мутацій у ДНК, є наймолодшим доктором наук у країні, а також старшим науковим співробітником Інституту молекулярної біології та генетики.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс