Здоров'я

Як позбутися болів у плечовому суглобі

— 23 лютого 2017 —

Як позбутися болів у плечовому суглобі


Якщо нерви на межі: 6 способів швидко взяти себе в руки

— 23 лютого 2017 —

Звичайно ж, кожний з нас потрапляв у ситуацію, коли терміново потрібно взяти себе в руки, але нерви зовсім здають. На цей випадок є шість дуже діючих прийомів.


Пончик не буде солодким після чашки кави із двома ложками цукру

— 23 лютого 2017 —

Учені STI (Університет Вест Негрос, Філіппіни) установили, чому продукти втрачають солодкий смак після раніше випитих солодких напоїв або їжі із цукром.


Ожиріння партнерів заважає зачаттю дитини

— 23 лютого 2017 —

Пари, у яких обидва партнери страждають ожирінням, мають на 50% менше шансів стати батьками, чим пари з нормальною вагою.


Список найбрудніших місць навколо нас, що кишать мікробами

— 23 лютого 2017 —

Холоди й обридла вже зима - це сезон грипу й активності мікробів. Щоб максимально себе відгородити від усіляких інфекцій, потрібно знати, де найчастіше можна їх зустріти. Давайте познайомимося із найбільш брудними місцями, які так і кишать бактеріями та вірусам.


Ібупрофен від болів у спині не допоможе

— 23 лютого 2017 —

Популярні болезаспокійливі засоби, такі як ібупрофен, не ефективні від болів у спині й можуть викликати побічні ефекти, наприклад, виразку шлунка або кровотечу.


Масове погіршення зору українців - величезна проблема сучасності

— 23 лютого 2017 —

Так думають офтальмологи. Причиною такої тенденції є пристрасть до смартфонів і комп'ютерів. У британців навіть існує термін "смартфонна сліпота". Вона розвивається, якщо користуватися гаджетами в нічний час без додаткових джерел освітлення.


Як перебороти наслідки бронхіту та пневмонії

— 23 лютого 2017 —

Пневмонія належить до гострих респіраторних захворювань, протікає вона досить важко, вимагає ретельного лікування та постійного лікарського контролю. В іншому випадку перебіг хвороби може виявити себе непередбачено, а наслідки пневмонії будуть  найважчими.


Ішов, упав, отямився... Найпоширеніші травми на ожеледі

— 16 лютого 2017 —

Ішов, упав, отямився... Найпоширеніші травми на ожеледі


Чим корисний кунжут для здоров'я та фігури

— 16 лютого 2017 —

Про користь кунжуту знає мало хто. Ми підготували для вас цікаву інформацію про властивості кунжуту і його користі. Читайте й застосовуйте наші поради для поліпшення вашого здоров'я.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс