Здоров'я

Апное сну: причини виникнення і лікування

— 26 січня 2017 —

Вночі вам регулярно не дає спати храп близької людини? Але проблема не обмежується незручностями, що доставляють оточуючі. Синдром апное уві сні може бути по-справжньому небезпечним, приводячи до багатьох досить серйозних проблем зі здоров'ям. Що, звідки й чому? На ці та інші питання із приводу синдрому апное уві сні ми попросили відповісти фахівця-пульмонолога, кандидата медичних наук Аллу Богданівну Зубань.


Поради травматологів

— 19 січня 2017 —

Поради травматологів


Ефективне лікування фольгою радикуліту і не тільки

— 19 січня 2017 —

Фольга прикладається до біологічно активних крапок. Випромінювання від цих крапок, відбиваючись, повертаються назад у меридіан і сприятливо впливають на орган, що з ним пов'язаний.


Антихолестириновий чай з подорожника

— 19 січня 2017 —

Поганий холестерин міститься в крові людини в складі низькомолекулярних ліпопротеїнів, які накопичуються в організмі людини у вигляді кристалів.


Ідеальний детокс напій для розвантажувального дня

— 19 січня 2017 —

Напій для тих, хто воліє починати свій день на повну потужність! Заряд енергією й вітамінами вам забезпечений! Крім самого коренеплоду, дуже корисно використовувати бадилля буряка, у якому багато аскорбінової кислоти і каротину.


Здоров'я очей - головні правила харчування

— 19 січня 2017 —

Для нормального існування організму, як всім відомо, потрібні вітаміни, і зір не є виключенням. Варто завжди підтримувати рівень вітаміну А в своєму організмі, для цього можна вживати моркву.


Як боротися з зимовим авітамінозом

— 19 січня 2017 —

Авітаміноз - постійний супутник міжсезоння та зими. Всі запаси вітамінів і мінералів, які організм ретельно накопичував улітку, висихають, а оперативно заповнити їх не виходить. У результаті ми частіше хворіємо і страждаємо застудними і вірусними захворюваннями.


Раціон довгожителів не завжди ідеальний

— 19 січня 2017 —

Американські дослідники опублікували дієтичні пристрасті найстаріших людей на планеті. Виявилося, що довгожителі харчуються не зовсім так, як радять медичні журнали. 


Магній - головний мікроелемент для гарного здоров'я

— 18 січня 2017 —

Постійне вживання продуктів, що містять магній, знижує ймовірність хронічних захворювань, повідомляють дослідники Університету Чженчжоу.


Як запобігти цирозу печінки і зберегти життя?

— 18 січня 2017 —

Як зупинити цироз печінки, що розвивається? Питання актуальне, адже це одне з найстрашніших захворювань. Страшний такий діагноз тим, що хвороба може дуже швидко прогресувати, і при цьому давати масу важких ускладнень, які в підсумку можуть привести до летального результату. Запобігти такій хворобі можна, але для цього доведеться дотримуватись певних правил. Що це за правила і як бути, якщо вже зачепило? Про це ми розпитали фахівця - кандидата медичних наук, доцента Адріану Гайдук.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс