Здоров'я

Горобина допоможе впоратися із проявами клімаксу

— 16 лютого 2017 —

При настанні клімаксу не варто відразу хапатися за всілякі гормономістячі препарати. Варто запам'ятати, що найкращий помічник у цій справі - це горобина, що прекрасно діє на організм жінки, регулюючи й нормалізуючи гормональне тло. 


Як не слід пити каву

— 16 лютого 2017 —

Баристи й лікарі одноголосні в думці - і таким смачним напоєм, як кава, можна викликати "передозування".


Надлишок води так само шкідливий, як і її дефіцит

— 16 лютого 2017 —

Американські лікарі вирішили розвінчати міф про те, що пити стільки води, скільки можливо - це корисно. Учені повідомляють, що це - досить популярна омана й розуміння її буквально може нашкодити здоров'ю.


Перевірте себе, чи здорові ви?

— 16 лютого 2017 —

Майже всі життєві прояви, як відомо, в остаточному підсумку залежать від стану психіки та нервової системи. 


Що таке ожиріння?

— 16 лютого 2017 —

Статистика стверджує, що в сучасних високорозвинених країнах від значного надлишку жирової тканини страждає 6-8 відсотків жителів, а від помірного її надлишку - 20-30 відсотків. До всіх незручностей, як відомо, ожиріння чревате розвитком різних захворювань. Що ж таке ожиріння і як з ним боротися? На це питання ми попросили відповісти фахівця - кандидата медичних наук Людмилу Володимирівну Лозу.


Дивіться на себе очима тих, хто вас любить...

— 9 лютого 2017 —

"Чоловіки не звертають на мене уваги, тому що я товста і ростом не вийшла; у мене немає друзів, тому що я не популярна через свою зовнішність; я не можу знайти роботу, оскільки всі хочуть тільки довгоногих красунь, а я не відповідаю цим вимогам"... Не варто псувати собі життя таким самоїдством! Запевняю, навіть не бачачи вас, що у вас може закохатися найкращий юнак. Не вірите?


П'ять ранкових звичок, які забезпечать здоров'я

— 9 лютого 2017 —

Навіть якщо ви безперечно сова, а не жайворонок, у ранковій рутині завжди можна знайти приємні моменти. Розповімо, які п'ять речей вранці обов'язково роблять люди, що стежать за своїм здоров'ям. А тепер зможете й ви.


Чарівний вівсяний кисіль

— 9 лютого 2017 —

Ми звикли вважати кисіль густим напоєм, гримучою сумішшю крохмалю й цукру, що робить його несумісним зі здоровим способом життя. І тричі помиляємося. Це не напій, він не обов'язково солодкий і деякі його різновиди - зокрема, вівсяний кисіль - здавна вважалися лікувальними.


Як вилікувати ячмінь

— 9 лютого 2017 —

Ячмінь з'являється через бактеріальну інфекцію, що потрапляє в область очей. Пропонуємо домашні засоби, які допоможуть перемогти цю напасть.


Біль у правому боці: що це може бути?

— 9 лютого 2017 —

Хворобливі відчуття в правому боці, які багато хто часто залишає без уваги, є лише одним із симптомів часом серйозних захворювань. Тому якщо болі не є однократним явищем, а тим більше відвідують досить часто або різко, варто виділити час і відвідати лікаря. Про що ж можуть говорити такі болі? Давайте розберемося.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс