Здоров'я

Маска з желатину і гліцерину підвищить тонус шкіри взимку

— 22 грудня 2016 —

Желатинові маски для обличчя відмінно підтягують утомлену шкіру, поліпшують кровообіг у зимовий період, відбілюють. Після охолодження желатин перетворюється на густу масу, завдяки чому з'являється виражений ефект ліфтинга: зморщечки розгладжуються, шкіра стає пружною. 


Регулярні дієти викликають збільшення ваги і не сприяють схудненню

— 22 грудня 2016 —

Відповідно до новітніх досліджень, нескінченні дієти сприймаються мозком як періоди голодування, отже, тіло починає "консервувати" жир з метою компенсації майбутнього періоду "голодування". Середній приріст ваги у тих, хто увесь час на дієті, є набагато вищим, ніж у тих, хто ніколи не дотримувався якого-небудь режиму харчування.


Споживання насичених харчових жирів не приносить шкоди для людини

— 22 грудня 2016 —

Міф про те, що сучасні харчові жири шкідливі, досить популярний серед дієтологів світу і звичайних людей. Однак дослідження, проведене при участі чоловіків з абдомінальним ожирінням, показало, що насичені жири не можна виключати з раціону. Більше того, ніякого ризику для серця споживання жирів не несе. 


Постійне промивання носа сольовими розчинами збільшує частоту інфекцій

— 22 грудня 2016 —

Промивання носа сольовими розчинами є одним з найбільш популярних заходів при цілому ряді захворювань. Це й риніти, і синусити, і аденоїдити. Практично в будь-якій аптеці є широкий вибір сольових розчинів. Багато кому відомі такі препарати як Аква-марис, Долфін, Салін. Деякі пацієнти, з метою економії, використовують звичайний фізіологічний розчин або готують сольовий розчин у домашніх умовах. 


Ангіна. Як з нею боротися?

— 22 грудня 2016 —

Чихання, кашель, біль у горлі, температура - звичайні симптоми, які ми традиційно відносимо до застуди. Але навіть застуда й ангіна, не говорячи вже про грип, - хвороби різної природи. Застудою (ГРЗ) не можна заразитися - це запальний процес, що виникає в результаті переохолодження організму. Продуло, промочили ноги, випили склянку крижаної води - здраствуй, застуда! Причиною ж виникнення ангіни є хвороботворні бактерії, що вражають лімфоїдні вузли. Як же все відбувається в деталях і з наукового погляду? А також: як перемагати ангіну? Про це ми розпитали фахівця - кандидата медичних наук, доцента Андрія Юрійовича Бариляка.


Квашена капуста

— 19 грудня 2016 —

Чи корисна квашена капуста? Ми настільки впевнені в позитивній відповіді, що питання здається риторичним. Але що саме ми знає про це? Імовірно, те, що у квашеній капусті... багато вітамінів. А яких саме? Що робить присутність на нашому столі цього продукту таким бажаним, а то й незамінним? Давайте по черзі.


Найкраще зігрівають і захищають від застуд чаї з бодяном та імбиром

— 19 грудня 2016 —

Будь-який чай допоможе зігрітися після тривалого перебування на морозі, але далеко не всі вони можуть захистити вас від застуд, зміцнити імунітет, підбадьорити й додати сил. Тому в холодну пору року поставтеся до вибору напоїв особливо уважно. 


Допомагаємо собі самі

— 16 грудня 2016 —

Зараз, у холодну пору року, потрібно стимулювати імунну систему і підвищити захисні сили організму. 


Засоби із бджолиного меду від болю в горлі

— 16 грудня 2016 —

Бджолиний мед є одним із кращих природних антибіотиків, тому він ідеально підходить для зняття болю й запалення горла.


В Україні найвищі в Європі рівні смертності

— 16 грудня 2016 —

Україна істотно відстає від сусідніх держав за показниками очікуваної тривалості життя. Як повідомили УНІАН у Мінздраві, для Європейського регіону цей показник складає 77.51, для країн ЄС - 80.87. В Україні цей показник - 71.44. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс