Здоров'я

Потенціал людини дозволяє жити до 500 років

— 3 березня 2017 —

Біологічний потенціал людини дозволяє досягати віку 500 років. Про це заявив президент венчурного інвестиційного підрозділу корпорації Google - Google Ventures Білл Меріс.


Як безпечно позбутися зубного каменю

— 3 березня 2017 —

Ні для кого не секрет, що для нормальної гігієни зубів потрібне їхнє регулярне чищення. Однак якщо ви чистите зуби двічі на день - це ще не значить, що вам не потрібне чищення зубів від каменю. Незважаючи на щоденну гігієну, мікроорганізми однаково накопичуються в порожнині рота, де поглинають залишки їжі, утворюючи зубний наліт, що найбільше збирається в місцях прилягання зуба до ясен.


Три рослини, які допомагають швидше загоювати рани

— 3 березня 2017 —

Природа, цей мудрий лікар, дала нам у розпорядження прекрасні рослини, які допомагають лікувати й загоювати рани і травми. Звичайно ж, ми говоримо лише про легкі травми. Якщо у вас серйозне поранення, варто негайно звернутися до лікаря.


Кориця гарна студентам і ненажерам

— 2 березня 2017 —

Недавнє дослідження американських учених довело, що кориця збільшує здатності до навчання й поліпшує пам'ять, ось чому вона особливо рекомендована студентам.


Травма голови - пам'ять удвічі гірше

— 2 березня 2017 —

Фахівці Дитячої лікарні Цинциннаті повідомили, що люди, які отримали легку або помірну травму головного мозку вдвічі більше схильні до порушень концентрації уваги.


Закони аптечки

— 2 березня 2017 —

Звичайно, ви знаєте, як правильно приймати ліки. А як правильно їх викидати? Просто викинути упаковку у відро для сміття? Відповідь невірна!


Весняні захворювання

— 2 березня 2017 —

З першим теплом легко можна стати жертвою одного з весняних захворювань. У березні медики відзначають сезонний ріст захворюваності гострими респіраторними вірусними інфекціями, збільшується кількість звертань, пов'язаних з авітамінозом, тривожними розладами, загостреннями хронічних захворювань органів травлення, весняним катаром, вірусними поразками шкіри та запальними захворюваннями сечостатевої системи. Сплеск цих захворювань пояснюється, у першу чергу, сезонною перебудовою організму й деякими зовнішніми факторами. Втім докладніше про весняні недуги ми попросили розповісти фахівця в області сімейної медицини - доцента, кандидата медичних наук Ірину Володимирівну Шалько.


Чим замінити ранкову каву?

— 23 лютого 2017 —

Опубліковано рейтинг найкорисніших напоїв, які допоможуть замінити каву з ранку.


Сам собі лікар. Самолікування: "за" і "проти"

— 23 лютого 2017 —

Занедужавши, багато людей не поспішають у поліклініку, а спочатку намагаються вирішити проблему самостійно. Неважливо, схопила людина звичайну ГРВІ або у неї виникли серйозні проблеми.


Чарівні вправи для розтягання та розвантаження потилиці

— 23 лютого 2017 —

Вправи для розтягання та розвантаження потилиці ефективні для перерозподілу напруги в кістках і м'язового тонусу по тілу.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс