Кулінарія

Горіхові цукерки в білому шоколаді

— 28 листопада 2012 —

150 г горіхів - ідеально фундук і кешью, 30-50 г сушеної журавлини, 50 г темного шоколаду, 2 ст. л. згущеного молока (або скільки буде потрібно), 150 г білого шоколаду.


Гречаники

— 28 листопада 2012 —

200 г пшеничного борошна, 50 г гречаного борошна (або розмелених у кавомолці або блендері гречаних пластівців), 1 яйце, 400-500 мл молока (кількість може залежати від борошна), сіль і цукор - за смаком.


Яєчне тісто для пасти

— 28 листопада 2012 —

1 кг борошна, 8 яєць, 2 жовтки, 20 мл маслинової олії, 20 мл білого сухого вина, щіпка солі.


Осінні рецепти з гарбузом

— 28 листопада 2012 —

Усі знають, який продукт називають найкориснішим продуктом осені, і тому кожній господарці придасться колекція страв з гарбуза.


Сода або розпушувач для тіста?

— 21 листопада 2012 —

Що потрібно, щоб тісто було пишним, повітряним і ніжним? Звичайно ж, сода. Однак сьогодні в магазинах можна придбати і спеціальні розпушувачі для тіста. Що це таке і чим вони відрізняються від звичної соди?


Незвичайна картопля «у мундирі»

— 21 листопада 2012 —

Здається, немає нічого простішого, ніж картопля зварена «у мундирі», так?


Курка в багеті

— 21 листопада 2012 —

2 багети, 2 невеликі курячі грудки, 1 ріпчаста цибулина, 1 зубочок часнику, 400 г печериць, вершки (у нас 10% в 200 г коробочці), 1 помідор, 100 г сиру, сметана, сіль, перець, зелень.


Шоколадна ковбаса з ромовими сухофруктами та горіхами

— 21 листопада 2012 —

500 г печива, 50 г ізюму, 50 г вишневих цукатів, сухофрукти, 70 г мигдалю, 100 мл молока, 100 г вершкового масла, 70 г чорного шоколаду, 3 ст. л. какао, цукрова пудра для обвалювання.


Часниково-розмаринова олія

— 21 листопада 2012 —

330 мл маслинової олії, 3 головки часнику + 6 зубочків для прикраси, 3-4 гілочки розмарину + 2 для прикраси, 10 г суміші перцю горошком.


Пиріг з осінніми фруктами

— 14 листопада 2012 —

70 г мигдалю, 180 г цукру, 1 ч. л. меленої кориці, 120 г вершкового масла кімнатної температури, 3 яйця, 1 ч. л. ванільного цукру, 1 ст. л. амаретто або 1 ч. л. мигдального екстракту (якщо немає - можна не використовувати), 150 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, 1/4 ч. л. солі, 2 середніх кислих яблука, 2 невеликі груші, невелика жменя винограду, сік половини лимона.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...