Кулінарія

Свинина, тушкована з солодким перцем

— 26 червня 2012 —

800 г свинини (окіст або лопатка), 2 середні цибулини, 3 великих солодких перці (500 г у сумі в очищеному стані), 800 г томатів у власному соку, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Сиров’ялені курячі грудки

— 26 червня 2012 —

Курячі грудки; сіль крупна; спеції; портвейн - 1/4 склянки.


Курячі наггетси з соусом з вершкового сиру

— 20 червня 2012 —

4 великих філе курячих грудок, 2 яйця, 1/2 ч.л. гранульованого сухого часнику (можна використати натертий звичайний, близько 4 зубочків), 200 г борошна, 1 ч.л. з гіркою розпушувача, сіль і мелений чорний перець - за смаком, рослинна олія для смаження, близько 400 мл.

Для соусу: 120 г вершкового сиру, 1 ст. л. зернистої гірчиці, 2 ст. л. сметани, 3 зубочки часнику, сіль - за смаком.

Пиріг з вишнею і заварним кремом

— 20 червня 2012 —

Для бісквіта: 250 г вершкового масла кімнатної температури, 170 г цукру, 4 яйця, 250 г борошна, 1 ч. л. розпушувача.

Для крему: 1 ст. л. картопляного крохмалю, 120 г цукру, 2 яйця, 750 мл молока, 600 г сметани (20-30%), 300 г вишні без кісточок.

Картопля по-селянськи за 15 хвилин

— 13 червня 2012 —

Картопля з тонкою шкіркою (краще молода), шматочок сала, сіль, приправи - за смаком.


Кебаб з баклажанами

— 13 червня 2012 —

0,5 кг фаршу, 1 велика цибулина, м'якоть білого хліба, сіль, перець, 3-4 баклажани, 3 помідори, томатна паста, вода, зубочистки.


Курка барбекю

— 13 червня 2012 —

Куряче стегно - 460 г, кетчуп - 20 г, сіль - за смаком, перець чорний - за смаком, квасоля стручкова заморожена та помідори на гарнір.


Салат «Пан - Че»

— 7 червня 2012 —

Куряче стегно - 60 г, печериці - 40 г, салат - 30 г, помідор - 20 г, яйце перепелине варене - 3 шт., олія рослинна - для смаження, соєвий соус - за смаком, заправлення "бальзамік" - 15 г.


Малосольна сьомга, форель

— 7 червня 2012 —

1 кг свіжої форелі або сьомги, 2 столові ложки цукру, 1 столова ложка солі з гіркою, 2 пучки кропу.


Деруни з креветками

— 7 червня 2012 —

5-6 середніх картоплин, 1 цибулина, 1 яйце, 2 часточки часнику, зелень кропу, петрушки, сіль, перець, 1-2 столові ложки борошна,  рослинна олія для смаження, великі креветки очищені.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...