Кулінарія

Відчути смак домашнього глінтвейну можна тільки взимку...

— 20 лютого 2013 —

Тільки в цю пору року люди піддаються переохолодженню настільки, що впору підключати медиків. Легку ж форму «замерзання» - легко вилікує глінтвейн. І приготувати його дуже просто в домашніх умовах. Крім того, що цей напій має неординарний смак, він ще й корисний.


Ліниві вареники

— 20 лютого 2013 —

200 г сиру, 2 ст. л. цукрової пудри, 1 яйце, 3 ст. л. борошна, 1 ч. л. ванільної есенції, щіпка солі.


Соте з курчати по-португальськи

— 13 лютого 2013 —

8 курячих стегон без шкіри та кісток, 1 велика цибулина, 350 г печериць, 2 банки по 400 г томатів у власному соку, 300 мл білого сухого вина, сіль за смаком, 1/2 ч. л. сухого базиліку, 1 зубочок часнику, свіжа нарубана зелень.


Суп із плавлених сирків

— 13 лютого 2013 —

Плавлені сирки - 2 шт., копчений окорочок - 1 шт., морквина середня - 1 шт., картопля - 2-3 шт., рослинна олія для обсмаження морквини, сіль - за смаком, цибуля.


Смачна сирна запіканка

— 13 лютого 2013 —

500 г сиру, 3 яйця (розділити жовтки та білки), 5 ст. л. манної крупи, 3 ст. л. цукру, 1 ч. л. ванільної есенції, 1 ст. л. розпушувача, ізюм або сушена журавлина - за смаком.


Пироги, які не черствіють

— 13 лютого 2013 —

З цим тістом упорається навіть починаюча господарка. Для таких пирогів, що не черствіють, готується особливе заварне дріжджове тісто.


Як правильно заморожувати і розморожувати м'ясо

— 13 лютого 2013 —

Якщо м'ясо потрібно заморозити, як його правильно підготувати?


Рибно-картопляні котлетки

— 6 лютого 2013 —

500 г філе тріски, 500 г картоплі, 1 дрібно нарізана цибулина, 2 зубочки часнику, дрібно нарізаного, 1 ст. л. нарізаної петрушки, 3 яйця, лимон для сервіровки.


Медово-апельсинові тістечка

— 6 лютого 2013 —

Тісто: вершкове масло - 70-80 г, яйця - 1 шт., мед - 2 ст. л., борошно - 2,5 скл., цукор - 1 ст. л., сметана - 1 ст. л., ванільний цукор - 8-10 г, розпушувач - 2 ч. л.; 

крем: згущенка варена - 1 банка, апельсиновий сік - 80 г, сметана 15% - 8 ст. л.

Хрусткі курячі ніжки

— 6 лютого 2013 —

Курячі ніжки - 5 шт., яйце - 1 шт., кетчуп - 1 ст. л., панірувальні сухарі - 75 г, арахіс (тертий) - 100 г, сіль - 0,5 ч. л., спеції для курки, рослинна олія - 60 мл.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...