Кулінарія

Суп з гарбузом і куркою

— 3 листопада 2016 —

2 курячих стегенця, 2 цибулини, 4 зубки часнику, 7 горошин чорного перцю, 1 лавровий лист, 1 морква, 350 г гарбуза, 3 середні картоплини, 800 г томатів у власному соку, 150 г консервованої кукурудзи, невеликий пучок петрушки, 1/2 ч. л. натертої цедри лимона, сіль - за смаком.


Салат «Карусель»

— 3 листопада 2016 —

1 середня цибулина, 0,5 банки кукурудзи, 200-250 г корейської моркви, 150-200 г копченої курячої грудинки, 1 пакетик сухариків.


Запечена курка з грибами та гарбузом

— 3 листопада 2016 —

Курячі гомілки - 1-1,5 кг, гарбуз - 500 г, гриби - 400 г, цибуля - 1 шт., вершки - 200 мл, лимон - 0,5 шт., сіль - за смаком, перець - за смаком, масло вершкове - 1,5 ст. л.


Мандариновий пиріг

— 3 листопада 2016 —

Для масляного бісквіта: 250 г пшеничного борошна, 250 г вершкового масла, 4 яйця, 200 г цукру, 1,5 ч. л. розпушувача для тіста, 1 ч. л. ванільного цукру.
Для глазурі: 150 г цукрової пудри, 3 ст. л. мандаринового соку.
Для начинки: 7-8 солодких мандаринів.


Мочені яблука: секрети готування

— 3 листопада 2016 —

Мочені яблука - універсальна найсмачніша заготівля. Вони стануть освіжаючим соковитим десертом узимку і прекрасно відтінять смак м'ясних страв оригінальною кислинкою.


Нудлі по-українськи

— 28 жовтня 2016 —

Яловичина - 500 г, картопля - 1 кг, цибуля, морква, сіль, перець.
Для нудлей: кефір - 0,5 скл., сода - 1/4 ч. л., сіль, борошно - скільки візьме, часник - 3 зубки, кріп.


Бублики з фаршем у духовці

— 28 жовтня 2016 —

Бублики - 250 г, фарш - 150 г, сир твердий - 100 г, молоко - 500 мл, сіль - за смаком, перець чорний мелений - за смаком, цибуля - 0,5 шт., сметана - 1 ч. л., часник - 1 зубок (за бажанням).


Картопля, запечена в рукаві

— 28 жовтня 2016 —

1 кг картоплі (середньої), 2-3 зубки часнику, 3 ст. л. рослинної олії, зелень (кріп, петрушка), приправа для картоплі, сіль.


Швидкий паштет з курячої печінки із бренді

— 27 жовтня 2016 —

На 8 порцій: 500 г курячої печінки, промити, 1 зубок часнику, роздавлений, 125 г вершкового масла, розтопленого, 2 гілочки чебрецю, тільки листя, 1 ст. л. бренді.


Різнобарвна випічка: натуральні барвники на вашій кухні

— 27 жовтня 2016 —

У приготовлених стравах важливий не тільки смак, але й зовнішній вигляд. Саме тому кожна господарка приділяє особливу увагу їхній прикрасі. Звичайно, найбільше кулінари стараються над десертами і солодкостями. Гарні завитушки крему, візерунки з посипок досить просто відтворити в домашніх умовах, так само як і офарбити коржі й креми.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс