Кулінарія

Листковий салат з куркою та ананасами

— 18 грудня 2013 —

Куряча грудка - 150 г, печериці - 200 г, цибуля - 1 шт., сир - 100 г, яйце - 2 шт., консервовані ананаси - 1/2 банки, рослинна олія, майонез, зелень петрушки.


Різдвяний дрезденський штолен

— 18 грудня 2013 —

Для тіста: борошно пшеничне -1,300 кг, масло вершкове - 200 г,  цукор - 130 г, дріжджі свіжі - 50 г,  молоко - 400 мл,  ванільний цукор, сіль, цедра лимона - за смаком. Для начинки: 500 г ізюму, 200 г дрібних цукатів, 125 мл рому, 100 г рубаного смаженого мигдалю.


Різдвяні рецепти солодщів, які можна готувати з дітьми

— 18 грудня 2013 —

Грудень - час початку готування найтриваліших різдвяних солодощів: пряника, тісто якого вистоюється від 2 до 3 тижнів, або кексу з цукатами, що готується один день, зате потім вистоюється як мінімум 3 тижні. Це ідеальні рецепти для готування з дітьми - вони вчать терпінню та увазі.


Медяний торт «Лисеня»

— 18 грудня 2013 —

Тісто: 2 склянки борошна, 100 г вершкового масла, 3 ст. л. меду, 0,5 склянки цукрової пудри, 2 яйця, ванілін, 1 ч. л. без гірки соди, 0,5 ч. л. розпушувача.
Крем №1: 500 г жирної (30%) сметани, 100-130 г вершків (20%), 150 г згущеного молока.
Крем №2: 500 г жирної (30%) сметани, 100-130 г вершків (20%), 250 г вареного згущеного молока.


Курка з рисом у томаті

— 18 грудня 2013 —

6 курячих стегенець, 2 великі солодкі перці, 1 велика цибулина, 2-3 зубочки часнику, 250 г рису, 400 г томатів у власному соку, 2 ч. л. меленої солодкої паприки, 1/3 ч. л. червоного гострого перцю, 3 ст. л. рослинної олії, сіль - за смаком.


Листковий яблучний пиріг

— 11 грудня 2013 —

Для тіста: 1 яйце, 1 скл. борошна, 2 ст. л. сметани, 1/3 ч. л. солі, 1 ст. л. розтопленого вершкового масла.
Для начинки: 6-8 середніх твердих яблук, 1 скл. цукру, 100 г розтопленого вершкового масла, цукрова пудра.


Кальмари в клярі

— 11 грудня 2013 —

Ніжні та смачні кальмари в різних клярах - найсмачніша закуска, що з’їдається моментально!


Англійський чизкейк

— 11 грудня 2013 —

500 г піскового печива, 150 г вершкового масла, 500 г сиру (можна навпіл з вершковим сиром), 100 г ізюму, 200 г 35%-вих вершків, фрукти, цукати для прикраси.


Зима - час гарячих страв

— 11 грудня 2013 —

Зима, особливо на самому початку, - поганий час для тих, хто стежить за фігурою. Ми почуваємо себе дискомфортно через холоди та короткий світловий день. Багато людей погано переносять сезонну депресію. Щоб підняти настрій, «заїдають» його багатою вуглеводами їжею, насамперед солодкостями.


Сирні гужери

— 11 грудня 2013 —

Гужери - це маленькі заварні булочки, до складу яких входить тертий сир.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...