Здоров'я

Загострення психічних захворювань восени

— 23 листопада 2016 —

Восени, як відзначають лікарі, страждає, у першу чергу, здоров'я емоційно сприйнятливих людей. Зміни погоди, перехід від сонячних і теплих до дощових і холодних днів, впливають на психіку. Хто більше підданий сезонним загостренням і що можна зробити для зм'якшення ситуації? Нам розповів фахівець - професор, доктор медичних наук Володимир Іванович КОРОСТІЙ.


Перевірені засоби від застуди

— 17 листопада 2016 —

Здавалося б, ще не наступили люті морози, і стоїть відносно тепла погодка як для листопада, однак багато хто вже умудрився занедужати. Що ж, будемо лікуватися від застуди перевіреними засобами.


Буряк і ізюм допоможуть очистити та зміцнити печінку

— 17 листопада 2016 —

Ізюм дуже багатий ресвератролом, антиоксидантом, що сприяє відновленню клітин печінки, а в буряку багато клітковини, яка допомагає очищати організм від відходів.


Їзда на велосипеді захищає від інфаркту

— 17 листопада 2016 —

Учені з Данії стежили за добровольцями протягом декількох років. Вони оцінювали рівень фізичної активності учасників, частоту їзди на велосипеді й фактори ризику серцевих захворювань, включаючи кров'яний тиск, вагу, рівень холестерину, паління, харчування та споживання алкоголю.


Що таке реімбурсація і з чим її їдять

— 17 листопада 2016 —

Реімбурсація, або відшкодування вартості ліків українцям, - це проект, котрий один раз провалився в Україні, не знайшовши належної підтримки з боку медичної системи.  Що ж очікує хворих в 2017 році? Прогнози експертів більш ніж втішливі. 


Користь контрастного душу. Плюси й мінуси загартовування

— 17 листопада 2016 —

Користь контрастного душу доведена багатьма особистими прикладами й історіями, та й медики озиваються про процедуру позитивно. Обговоримо плюси, мінуси, шкоду й користь такого способу загартовування.


Тайські вчені винайшли тарілку для схуднення

— 17 листопада 2016 —

"Розумний" посуд зроблений за допомогою технології захоплення зайвого жиру. Таким чином, тарілка видаляє з будь-якої страви по 30 калорій.


Як зберегти струнку фігуру?

— 17 листопада 2016 —

Сьогодні майже на всіх телеканалах крутять численні програми, у яких зірки шоу-бізнесу готують корисну їжу, а фахівці краси - дієтологи, косметологи та інші - діляться секретами збереження молодості. Рейтинги цих (здавалося б, досить банальних) проектів у телеефірі майже найвищі. Це вірогідно свідчить про те, що бути стрункими і привабливими бажають усі жінки, особливо якщо їм уже за ... Ми теж вирішили взяти участь у рішенні цієї важливої проблеми. І з питанням: як все-таки зберегти струнку фігуру, ми звернулися до фахівця з гігієни харчування - кандидата медичних наук Людмили Володимирівни Лози.


Звички, які наближають старість

— 10 листопада 2016 —

Звичайно, нам хочеться відстрочити старість. Можливо, зробити це куди простіше, ніж здається: варто відмовитися від деяких звичок, які багато хто вважає цілком безневинними. І неважливо, що вам поки всього 30, усе це "гукнеться" у майбутньому...


Опубліковано рейтинг найбрудніших предметів, що оточують людину

— 10 листопада 2016 —

На думку фахівців, гроші, поручні громадського транспорту та сидіння унітазів лідирують у списку найбрудніших предметів, однак цим цей список зовсім не обмежується.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс