Здоров'я

Вісім склянок води на день пити не обов'язково

— 20 жовтня 2016 —

Ті, хто стежить за своїм здоров'ям і намагається вести здоровий спосіб життя, не раз говорили, що для гарного самопочуття необхідно випивати 8 склянок води щодня. Додержуватися цього правила непросто - хтось просто не може випити таку кількість рідини.


Зігрітися в холоди й уберегтися від застуд допоможуть пряні та гострі спеції

— 20 жовтня 2016 —

Натуральні пряності й гострі спеції захищають організм від вірусів і застуд, а також допомагають організму зігріватися в холоди.


Жінка повинна пройти генетичний скринінг, якщо в її родички був рак молочної залози

— 20 жовтня 2016 —

20 жовтня, у Всеукраїнський день боротьби із захворюванням раком молочної залози, у всіх містах України відбудеться акція Pink Party. Про це заступник голови правління асоціації "Українські центри нових технологій здоров'я" Катерина Блінова повідомила сьогодні під час прес-конференції в УНІАН.


В Україні розпочався новий епідемічний сезон: ГРВІ захворіло близько 153 тис. осіб

— 20 жовтня 2016 —

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила завідувачка Українського центру грипу й гострих респіраторних інфекцій Міністерства охорони здоров'я Тетяна Дихановська.


Перші "дзвоники" гастриту, які не можна ігнорувати

— 20 жовтня 2016 —

Виявивши у себе виражені симптоми гастриту, варто негайно звернутися до лікаря.


Щоб міцним був кістяк, працювати будь готовий! 20 жовтня - Всесвітній день профілактики остеопорозу

— 20 жовтня 2016 —

За рішенням Всесвітньої організації охорони здоров'я з 1997 року 20 жовтня оголошено Всесвітнім днем боротьби з остеопорозом. В 1998 році була заснована громадська незалежна організація Міжнародна асоціація з остеопорозу (International Osteoporosis Foundation (IOF)), яка поєднує медиків, учених, фармацевтів та інших фахівців, які займаються проблемами остеопорозу, а також пацієнтів, які прагнуть позбутися цього небезпечного захворювання.


Як варто боротися з почуттям голоду під час дієти

— 13 жовтня 2016 —

Дослідники з Дрексельського університету дають прості й ефективні поради людям, які зважилися на жорстку дієту. Дотримання простих правил дозволить швидше розстатися із зайвою вагою й досягти заповітної мети.


Коса - дівоча краса

— 13 жовтня 2016 —

Звичайно ж, мова йтиме про волосся. Щоб воно було гарним, фахівці радять застосовувати фітотерапію. Адже багато рослин сприяють здоров'ю та росту волосся.


Від яких хвороб рятує парена ріпа

— 13 жовтня 2016 —

Ріпа - це трав'яниста рослина, що належить до сімейства капустяних. І хоча сьогодні цей овоч рідко зустрічається на нашій кухні, про його лікувальні властивості знає багато хто. Від яких же хвороб допоможе парена ріпа?


Якщо заболіло горло

— 13 жовтня 2016 —

Якщо заболіло горло



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс