Здоров'я

Україні загрожує епідемія кору

— 14 грудня 2016 —

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила про можливий розвиток епідемії кору в країні.  


МОЗ України не рекомендує приймати ліки при застуді

— 14 грудня 2016 —

Посилаючись на сучасні клінічні європейські вказівки, Міністерство охорони здоров'я України опублікувало рекомендації для лікарів із приводу лікування застуди у дітей. 


Бережіть руки-ноги - стали слизькими дороги!

— 12 грудня 2016 —

Зима, якою нас так довго лякали метеорологи, уже на порозі. Протягом дня на яскравому сонці сніг тане, а вже ввечері на підмерзлих тротуарах перехожим не завжди вдається утриматися на ногах. За словами українських медиків, головними причинами падіння на слизьких тротуарах є - поспіх, неуважність і зневага правилами безпеки. Як же вберегтися від неприємностей? Про це ми поговорили з фахівцем - кандидатом медичних наук, доцентом Віктором Васильовичем Чапликом.


Лимон у косметиці

— 24 листопада 2016 —

Крім відмінних вітамінних властивостей і смакових якостей, лимон широко використовується й у косметичних цілях. Він добре відбілює шкіру, допомагаючи позбутися пігментних плям і ластовиння, зм'якшує шкіру, що загрубіла, сприяє розгладженню зморшок, надає волоссю блиск.


Корисні властивості хурми: заспокоює нервову систему й тонізує організм

— 24 листопада 2016 —

У ній містяться пектинові речовини, що активно впливають на мікрофлору кишечнику й виконують скріпний ефект. Саме вони надають м'якоті в'яжучий смак. У ній також міститься багато заліза, що особливо корисне при анемії. Вживання хурми рекомендується вагітним жінкам. 


Які хвороби гарантують слабоумство в літньому віці

— 24 листопада 2016 —

На думку ведучих учених університету Глазго, люди із серцевими захворюваннями в літньому віці можуть зіткнутися зі слабоумством. Цей факт обнародували після ряду експериментів.


Не варто переробляти й недосипати

— 24 листопада 2016 —

Довгий робочий день і мала кількість сну в середньому віці приводить до проблем зі здоров'ям у старості, стверджують фінські вчені.


Бджолине біополе - новий спосіб лікування хвороб

— 24 листопада 2016 —

Вуликова терапія - саме так називає український пасічник Іван Слобода свій метод лікування. На думку самого українця, за допомогою біополя бджіл можна лікувати різні недуги. Це підтвердили й учені Запорізького державного медичного університету.


Лікар Комаровський знає, кому потрібно побоюватися грипу

— 24 листопада 2016 —

Кількість хворих грипом в Україні продовжує зростати, а лікар Комаровський знає, чому так відбувається. Медик поділився з журналістами телеканала NewsOne основними припущеннями щодо епідемії грипу в Україні.


Надмірне занепокоєння про здоров'я небезпечне для нього

— 23 листопада 2016 —

Занепокоєння про своє здоров'я є добрим в міру, а от надлишкові переживання про власне самопочуття збільшують ризик захворювань серця. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс