Кулінарія

Великодній стіл: чим почастувати гостей

— 29 квітня 2013 —

Зовсім незабаром Великдень - найбільше з усіх християнських свят, свідчення перемоги життя над смертю. Це одне з найбільш улюблених і теплих свят у році. Тому й страви для святкового столу - не просто смачне частування, а певні символи Христового Воскресіння.


Салат із курки з кукурудзою

— 24 квітня 2013 —

Філе куряче - 200 г, шинка - 150 г, консервована кукурудза або горошок - 100 г, сметана - 50 г, майонез - 50 г, яйця - 4 шт., зелень (петрушка, кріп) - 25 г, сіль і перець - за смаком.


Хворост

— 24 квітня 2013 —

Борошно - 2 скл., яйця - 3 шт., цукор - 1,5 ст. л., сіль - 1/4 ч. л., оцет 6% - 1 ст. л., олія рослинна (у тісто) - 1 ст. л., олія рослинна (для смаження) - 0,5 л.


Соковиті зрази

— 24 квітня 2013 —

Для фаршу: фарш - 700 г, картопля велика - 1 шт., яйце - 1 шт., рослинна олія, сіль, перець, борошно для панірування.
Для начинки: яйця - 3 шт., молоко - 1/4 скл., зелень; або гриби - 500 г, цибуля - 2 шт.
Для соусу: сметана - 3 ст. л., часник - 2 зуб., сир - 100 г.


Як приготувати барбекю

— 24 квітня 2013 —

Як приготувати шашлик, знає у нас практично будь-який чоловік, а от з барбекю все буде куди складнішим. Готування барбекю - це справжнє мистецтво. І як у кожному мистецтві, тут є свої тонкості та хитрості. А тому що м'ясо на вогні готували ще первісні племена, то секретів цих накопичилося чимало.


Тар-тар - відмінний соус як до риби, так до птаха і м'яса

— 24 квітня 2013 —

Соус тар-тар - досить популярний в усьому світі класичний холодний соус, що подається до холодної печені, ростбіфу, страв з морепродуктів і риби.


Салат з корейською морквою та куркою

— 17 квітня 2013 —

Гриби печериці - 200 г, цибуля -2 шт., яйце - 4 шт., філе куряче - 300 г, корейська морква - 300 г, сир твердий - 100 г, майонез, сіль.


Риба під снігом

— 17 квітня 2013 —

400 г риби, 100 г сметани, 3 яйця, 0,5 ч. л. гірчиці, 1 ч. л. рослинної олії.


Арахісовий торт «Корівка»

— 17 квітня 2013 —

2 склянки борошна, 1 склянка цукру, 3 яйця, 1,5 склянки смаженого арахісу, 1,5 чайної ложки розпушувача, 1,5 банки вареної згущенки, 500 г вершкового масла (300 г для тіста 200 г для крему), 3 часточки шоколаду.


Що можна приготувати з кропиви?

— 17 квітня 2013 —

Про кропиву знають всі, але використовує корисні властивості цієї рослини у своєму житті дехто. Кропива росте скрізь, де сиро і є тінь. За нею не треба доглядати, не треба лікувати від хвороб, не треба боятися, що кропиву хто-небудь зірве без вашого відома.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...