Кулінарія

Пиріг з вишнею і заварним кремом

— 20 червня 2012 —

Для бісквіта: 250 г вершкового масла кімнатної температури, 170 г цукру, 4 яйця, 250 г борошна, 1 ч. л. розпушувача.

Для крему: 1 ст. л. картопляного крохмалю, 120 г цукру, 2 яйця, 750 мл молока, 600 г сметани (20-30%), 300 г вишні без кісточок.

Картопля по-селянськи за 15 хвилин

— 13 червня 2012 —

Картопля з тонкою шкіркою (краще молода), шматочок сала, сіль, приправи - за смаком.


Кебаб з баклажанами

— 13 червня 2012 —

0,5 кг фаршу, 1 велика цибулина, м'якоть білого хліба, сіль, перець, 3-4 баклажани, 3 помідори, томатна паста, вода, зубочистки.


Курка барбекю

— 13 червня 2012 —

Куряче стегно - 460 г, кетчуп - 20 г, сіль - за смаком, перець чорний - за смаком, квасоля стручкова заморожена та помідори на гарнір.


Салат «Пан - Че»

— 7 червня 2012 —

Куряче стегно - 60 г, печериці - 40 г, салат - 30 г, помідор - 20 г, яйце перепелине варене - 3 шт., олія рослинна - для смаження, соєвий соус - за смаком, заправлення "бальзамік" - 15 г.


Малосольна сьомга, форель

— 7 червня 2012 —

1 кг свіжої форелі або сьомги, 2 столові ложки цукру, 1 столова ложка солі з гіркою, 2 пучки кропу.


Деруни з креветками

— 7 червня 2012 —

5-6 середніх картоплин, 1 цибулина, 1 яйце, 2 часточки часнику, зелень кропу, петрушки, сіль, перець, 1-2 столові ложки борошна,  рослинна олія для смаження, великі креветки очищені.


Чилі кон карне

— 30 квітня 2012 —

Невелика цибулина, дрібно нарізана, 2 зубочки часнику, нарізаних тонкими пластинами, 1 чайна ложка рослинної олії, 500 г нежирного яловичого фаршу, 200 г червоної консервованої квасолі (або 100 г сухої), 300 г очищених від шкурки помідорів, нарізаних, 700 мл бульйону (овочевого, курячого, яловичого), 30 г чорного шоколаду (за бажанням), велика щіпка сухого чилі (або парочка свіжих), свіжий коріандр (кинза) або петрушка, чорний перець, сіль, сир.


Швидке каррі з різнобарвної квасолі

— 30 квітня 2012 —

Консервована квасоля - 3 банки, цибуля - 2 шт., часник - 4 зубочки, консервовані різані томати - 1 банка (500 г), кокосове молоко - 1 склянка, насіння кумину - 2 ч. л., насіння гірчиці - 2 ч. л., насіння коріандру - 2 ч. л., мелена куркума - 2 ч. л., зелений кардамон - 3-4 коробочки, перець чилі (свіжий або сухий) - 1 стручок, кинза - 1 пучок, лайм - 2-3 шт., цукор - 1 ст. ложка, рослинна олія - 3 ст. ложки, свіжомолотий чорний перець, сіль.


Паста з гострим томатним соусом

— 27 квітня 2012 —

400-500 г спагетті, 5 ст. л. маслинової олії, 1 середня цибулина (дрібно порізати), 3 зубочки часнику (подрібнити), 3 великих свіжих помідори, 3 ст. л. бальзамічного оцту, 1 ст. л. гострого червоного крупномолотого перцю, 1 ст. л. сушеного чебрецю, 1 ст. л. цукру, сіль, перець.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...