Здоров'я

Продукти, які корисні для суглобів

— 5 листопада 2014 —

Сприятливу дію на суглоби здійснюють такі продукти як спаржа, гарбуз, і навіть авокадо (з'їдайте 1 штуку середнього розміру протягом тижня). У них багато речовин, що підтримують еластичність хрящової тканини, магнію та вітамінів групи В.


Як виявити рак на ранніх стадіях

— 5 листопада 2014 —

Лікування онкологічних захворювань найбільш ефективне на ранніх стадіях. Для того щоб вчасно виявити утворення ракової пухлини, потрібно вчасно проходити медичний огляд у фахівців.


Як перемогти мікоз стопи?

— 5 листопада 2014 —

Грибок стопи й по сьогоднішній день - одне з найпоширеніших (і найбільш неприємних) захворювань. І позбутися його дуже складно. Із чим же пов'язані труднощі протимікозної терапії? Чи можна вирішити цю проблему швидко та назавжди? Про особливості сучасного лікування мікозу стіп ми розмовляємо з лікарем дерматологом - доктором медичних наук, професором Анатолієм Дмитровичем Дюдюном.


Довгий сон шкідливий для здоров'я

— 2 листопада 2014 —

Виявляється, приводити до негативних наслідків для настрою, зовнішності та здоров'я може не тільки недолік сну, але і його надлишок.


Тварини допомагають упоратися з тривогою та самітністю

— 29 жовтня 2014 —

У дослідженні вчених з Університету Джорджії взяли участь 55 студентів-старшокурсників. Усі учасники зазнавали труднощів при вступі в доросле життя. Вони страждали від тривоги та самітності, пише Science World Report.


Лазня - як багато в слові цьому...

— 29 жовтня 2014 —

Основним діючим фактором лазні є гаряча пара, змішана з гарячим повітрям. Під впливом цих факторів людина починає інтенсивно потіти, активізується видільна система. За один похід у лазню можна втратити до півтора літри поту. Разом з потом і шлаками тіло залишає утома, біль і хвороби.


Трав'яні чаї та їхні секрети

— 29 жовтня 2014 —

Культура споживання трав'яних чаїв іде своїм корінням в глибоке минуле. У фармацевтичній історії більшості країн є досвід траволікування різних захворювань. 


Картопля не загрожує вашій талії

— 29 жовтня 2014 —

Якщо картопля правильно приготовлена, вона не становить небезпеки для фігури. У цій справі головне, щоб калорійність раціону в цілому була невисокою, вважають учені.


Робота продовжує життя

— 29 жовтня 2014 —

Нове дослідження виявило ознаки прискореного старіння в ДНК чоловіків, які є безробітними протягом більш ніж 2 років.


Різниці між повільними та швидкими способами схуднення немає

— 29 жовтня 2014 —

Відповідно до розповсюдженої думки, дієти, що дозволяють скинути велику кількість кілограмів за короткий строк, марні, оскільки через деякий час кілограми однаково повертаються.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс