Здоров'я

Ізраїльські вчені виростили в лабораторії клітини печінки

— 16 грудня 2015 —

Міжнародна дослідницька група під керівництвом фахівців Єврейського університету винайшла технологію вирощування людських гепатоцитів (клітин печінки) у лабораторії.


Як запобігти ускладнення після грипу та ГРВІ

— 16 грудня 2015 —

Ми часто переносимо на ногах застуди, ГРЗ, ГРВІ та грип, заглушаючи хворобу пачками ліків і чаїв. Хвороба ховається вглиб організму та б'є зненацька і з тилу - у людини часто й густо проявляються ускладнення після, здавалося б, переможеної хвороби. Але цього можна уникнути, якщо знати про наслідки та розуміти, що можна отримати через недоліковані або капсульовані інфекції.


Кон’юнктивіт або «кролячі очі»

— 16 грудня 2015 —

«Кролячі очі» - так у народі називають кон’юнктивіт - одне з найпоширеніших офтальмологічних захворювань. У більшості випадків хворіють ним діти, адже вони часто труть очі немитими руками і хворіють на застудні захворювання. І в тому, і в іншому випадку на слизову очей потрапляють бактерії і віруси. Втім, і люди середнього віку також можуть «підхопити» кон’юнктивіт. Які ж види та симптоми цього захворювання, як лікувати цю недугу? Про це ми розпитали фахівця-офтальмолога - кандидата медичних наук, доцента Галину Ярославівну Павловську.


Як пити чай, щоб він був корисним для організму

— 10 грудня 2015 —

Фахівці з'ясували, що деякі способи вживання чаю можуть нашкодити здоров'ю людини.


Різдвяний піст: 8 порад з харчування

— 10 грудня 2015 —

28 листопада у православних почався Пилипів піст, що завершиться 7 січня, у Різдво Христове. Як правильно харчуватися під час різдвяного посту, відмовившись від м'яса, яєць, молока, щоб витримати це випробування і не нашкодити здоров'ю.


Натуральний засіб від болю в суглобах

— 10 грудня 2015 —

Амінокислоти, що містяться в желатині, сприяють відновленню сполучної тканини. Він також багатий колагеном, тому зміцнює хрящову тканину та допомагає захистити суглоби. 


Як видалити папіломи на шкірі в домашніх умовах

— 10 грудня 2015 —

Папіломи на шкірі - це доброякісні новоутворення, викликані папіломовірусом людини (ВПЛ). Вони є більше косметичною проблемою, ніж медичною. Видалити їх насправді зовсім нескладно. Процедуру можна проробити навіть у домашніх умовах!


Психологи назвали основну причину переїдання

— 10 грудня 2015 —

Фахівці зі США впевнені: психологічний фактор змушує людей їсти занадто багато і набирати вагу.


Чим корисна броколі

— 10 грудня 2015 —

Броколі - відмінне джерело вітамінів (A, C, E, B9, K, PP) і мінералів (калію, кальцію, магнію, заліза, фосфору, міді, селену).


Фахівці створили першу у світі інсулінову пігулку

— 10 грудня 2015 —

Експерти з Каліфорнійського університету, розташованого в Санта-Барбарі, сформували унікальне технологічне нововведення.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс