Здоров'я

Цілющий настій із бджолиного підмору

— 17 грудня 2014 —

Недолік кремнію в організмі людини веде до зниження імунітету і до появи різних захворювань. На допомогу приходить настій з підмору зимуючих бджіл, які на 95% складаються із кремнію. 


Травма голови підвищує ризик інсульту

— 17 грудня 2014 —

Американськими вченими встановлено, що навіть невелике ушкодження голови та шийного відділу, може збільшити ризик формування перших симптомів інсульту серед людей, віком до 50-ти років.


Шипшина знижує тиск і скорочує ризик розвитку діабету

— 17 грудня 2014 —

Шведські вчені з'ясували нові властивості шипшини: щоденне вживання напоїв на основі екстракту шипшини скорочує ризик розвитку діабету другого типу і серцево-судинних захворювань.


Хронічний стрес може загрожувати шизофренією

— 17 грудня 2014 —

Відомо, що регулярний стрес погано впливає на здоров'я і загострює наявні захворювання. У ході нового дослідження фахівці із клініки Рурського університету Бохума з'ясували, що хронічний стрес також веде до розвитку шизофренії і перманентних ушкоджень мозку.


«Що з'їсти, щоб настрій піднести?»

— 17 грудня 2014 —

Британські вчені розробили список продуктів, які мають входити в раціон, щоб настрій залишався гарним з настанням осені та зими. Це меню було розроблене спеціально для лондонців, які не з чуток знають, що таке похмура погода.  


Чим небезпечний дисбактеріоз

— 17 грудня 2014 —

Особливо часто цим ускладненням «грішать» антибіотики - особливо коли вони приймаються або призначаються неправильно, не за призначенням лікаря.


От перший сніг і перший лід! Як не відправитись в політ?

— 17 грудня 2014 —

Статистика свідчить, що взимку жінки найчастіше ламають щиколотку, чоловіки - руку, а діти - ключицю. А от кількість травм особливо збільшується у вихідні дні. Однак для тих, хто не готовий миритися з таким положенням справ, ми запросили до розмови ортопеда-травматолога, кандидата медичних наук Ігоря Валентиновича Самусенко.


Продукти, що викликають утому

— 10 грудня 2014 —

Не можете знайти причину своєї утоми? Виключіть зі свого раціону ці продукти!


Як приготувати домашню реп'яхову олію

— 10 грудня 2014 —

Багато жінок використовують реп'яхову олію для відновлення, лікування та прискорення росту волосся. Ця олія входить до складу деяких шампунів, бальзамів і масок для волосся. Але як приготувати домашню реп'яхову олію самостійно?


Краса та здоров'я із чорною смородиною

— 10 грудня 2014 —

Перелік хвороб, при лікуванні яких наші предки використовували чорну смородину, дуже значний. Однак сьогодні фітотерапевти не часто призначають її пацієнтам, а препаратів на її основі майже немає. У чому ж секрет?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс