Здоров'я

П'ять кращих способів боротьби з набряками ніг улітку

— 23 липня 2015 —

Улітку набряклість може виникати й у зовсім здорових людей. Це відбувається тому, що організм утримує зайву вологу.


Ароматерапія: запахи для сну

— 23 липня 2015 —

Досить часто зустрічаються публікації про користь ефірних олій. Зокрема, багато ароматичних речовин здатні впливати на якість нашого сну. Але далеко не всі з них - у позитивний бік. Які ж запахи позбавлять нас безсоння, а яких, навпроти, варто уникати? Давайте звернемося до рекомендацій фахівців з ароматерапії.


Морква - джерело краси

— 23 липня 2015 —

Прагнення жінок - бути гарними - завжди було й буде. І в цьому їм допоможе морква з її чудовим запасом вітаміну А, котрий ще називають вітаміном краси, адже він так необхідний шкірі, волоссю і зубам. У цьому нам допоможе простий і цілющий засіб - морквяна олія.


Інсульт погіршує мислення в довгостроковій перспективі

— 22 липня 2015 —

Пацієнти, які пережили інсульт, часто скаржаться на зниження функції мислення. Нове дослідження показало, що інсульт впливає на розумовий процес не тільки в короткостроковій перспективі, але й здійснює на нього негативний вплив протягом декількох наступних років.


Самозцілення: буває й таке!

— 22 липня 2015 —

Чи може важка хвороба пройти сама? На жаль, це ж не нежить, котрим при лікуванні хворієш тиждень, а без нього - сім днів... Проте, випадки, коли недуга залишала людину без видимої на те причини, зустрічаються.


Лептоспіроз - це серйозно!

— 22 липня 2015 —

Колись, давненько вже, довелося полежати в Інституті інфекційних захворювань імені Громашевського, біля Лаври в Києві. У нашому відділенні, не рахуючи грипозних та інших, було багато хворих лептоспірозом. Пам'ятаю, що у них була висока температура, сильні болі в усьому тілі, а ще час від часу їм робили пункцію спинномозкової рідини. Видовище не для слабонервних, скажу я вам. Одним словом, відклалося тільки, що лептоспіроз - це серйозно! А от, що це за недуга з наукового погляду, постараємося з'ясувати сьогодні за допомогою фахівця-інфекціоніста. Отже, що таке лептоспіроз? Про це ми поговорили з кандидатом медичних наук, доцентом Мариною Олександрівною Крижанською.


Міняємо відбивні на горохове пюре

— 15 липня 2015 —

Чи корисне м'ясо для організму або від нього краще відмовитися? Споконвічна суперечка вегетаріанців і прихильників м'яса. Хто з них прав і як краще організувати своє меню? Чим шкідливе м'ясо для організму і чим може загрожувати його недолік?


Лікувальні засоби з кульбаби

— 15 липня 2015 —

Кульбаба лікарська - рослина цілюща і дуже корисна. Від великої кількості недуг і захворювань уже давно застосовують її терапевтичні властивості. 


5 натуральних продуктів-енергетиків!

— 15 липня 2015 —

Для того, щоб справлятися з усіма численними завданнями і справами, нашому організму потрібна енергія. Але часто нам її не вистачає, і ми почуваємо себе знесиленими й утомленими. Тому необхідно вживати в їжу продукти, які здатні забезпечити нас необхідною енергією та додати сил і бадьорості.


Учені виявили зв'язок між суїцидом і запаленням у крові та мозку

— 15 липня 2015 —

Американські дослідники з Університету Джорджії встановили, що у людей, які намагалися зробити або задумували суїцид, у крові й у мозку підвищені рівні цитокинів, що беруть участь в імунній відповіді, повідомляє Meddaily.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс