Здоров'я

Чи варто лікувати кашель самостійно

— 14 січня 2015 —

Неприємний «сезон застуд» досаждає сьогодні багато кому. Організм, ослаблений холодною погодою, легко «ловить» хвороботворні мікроби, які часом просто «кишать» у повітрі, і вже незабаром маємо -  нежить, біль у горлі, кашель.


Що їсти холодною зимою, щоб не замерзати

— 14 січня 2015 —

Щоб зігрітися в зимову холоднечу, не завжди достатньо одягтися потепліше. Іноді від холоду не рятують навіть кілька светрів. Чому так? Можливо, варто просто змінити раціон харчування.


Запаморочення - симптом 20 хвороб

— 5 січня 2015 —

Людина до всього може звикнути, навіть до дискомфорту та постійного болю. Єдине нездужання, до якого звикнути не можна - це запаморочення. Поки будете звикати - упадете, навіть не втрачаючи свідомості. Звідки ця напасть і, головне, що з нею робити?


Що зцілює нашу печінку

— 5 січня 2015 —

Печінка - дуже важливий орган людського організму. У принципі, печінку можна назвати невибагливою, вона здатна витримати великі навантаження і швидко відновити свої клітини. Але ми щодня піддаємо цей важливий орган таким випробуванням, що йому все-таки потрібна допомога.


Домашній лікар - каланхое

— 5 січня 2015 —

Каланхое володіє протизапальними, кровоспинними, бактерицидними властивостями. Крім того, каланхое - засіб, що застосовується при загоюванні різних ран. Свіжий сік рослини містить безліч корисних речовин, таких як дубильні речовини, ферменти, флавоноїди, органічні кислоти, мікро- і макроелементи.


Кілька порад дратівливій людині

— 5 січня 2015 —

Кілька порад дратівливій людині.


Від діабету захищає йогурт

— 5 січня 2015 —

Такий висновок зробили вчені з Гарвардської школи охорони здоров'я, які проаналізували результати трьох різних досліджень. 


Чи вистачає вам вітаміну D - тест

— 5 січня 2015 —

Вітамін D - один з найбільш важливих для нас. Починаючи з раннього дитинства і до глибокої старості, він забезпечує здоров'я зубів і кісток, регулює обмін речовин.


Правила виходу з дієти

— 29 грудня 2014 —

Багато бажаючих схуднути, скаржаться на те, що після того, як закінчується дієта й досягається бажана вага, вона швидко повертається, навіть якщо продовжувати харчуватися більш-менш правильно та не об'їдатися забороненими продуктами. Уся справа в тому, що вихід з дієти має бути правильним, інакше всі прикладені зусилля будуть витрачені даремно і зайва вага дуже швидко повернеться. На сьогоднішній день тільки знаменита дієта Дюкана має чітку та правильно розписану систему виходу з дієти, а для інших дієт можна спланувати загальні правила.


Корінь лопуха: лікувальні властивості та застосування

— 29 грудня 2014 —

Сучасне життя усе більше відриває нас від природи. Будь-яку недугу можна вилікувати після одного візиту в аптеку. При цьому більшість лікарських засобів має ряд побічних ефектів, лікувати які доводиться за допомогою нових таблеток. Вийти із замкнутого кола легко. Варто більш уважно придивитися до народної медицини. Приміром, лікувальні властивості кореня лопуха допоможуть позбутися ревматизму, подагри, сечокам’яної хвороби. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс