Здоров'я

Біоритми мозку: коли що краще робити

— 4 березня 2015 —

Стимулювати мозок, правильно його живити, розвивати ті або інші інтелектуальні здатності, стимулювати розумову працю - потрібно і важливо. Але для початку дізнаємося про особливості працездатності мозку протягом дня.


Лікування пневмонії. 6 важливих правил

— 4 березня 2015 —

Запалення легенів - хвороба серйозна, тому що смертельна. Тому пневмонією потрібно вміти правильно хворіти. Ця хвороба не потерпить людської дурості і за легковажність обов'язково покарає.


Життя після інфаркту міокарда

— 25 лютого 2015 —

Інфаркт міокарда - це форма ішемічної хвороби серця, у результаті недостатнього кровопостачання розвивається її відмирання.


Домашній крем на основі меду безпечніший за фабричний

— 25 лютого 2015 —

Домашній крем для тіла - це відмінна альтернатива покупним кремам. До того ж він не містить штучних консервантів та інших хімічних речовин.


8 натуральних продуктів, що знищують паразитів в організмі

— 25 лютого 2015 —

Через паразитарні хвороби страждає велика частина населення світу. У боротьбі з паразитами вашому організму допоможуть розповсюджені природні ліки.


Чому пластиковий посуд небезпечний для здоров'я

— 25 лютого 2015 —

Шведські вчені з Університету Ґетеборга протестували різні пластикові вироби й виявили, що третина з них містить токсичні речовини, у тому числі п'ять із перевірених товарів призначалися для дітей.


Зловживання знеболюючими препаратами приводить до депресії

— 25 лютого 2015 —

Чим частіше людина приймає знеболюючі засоби на основі опіоїдів, тим вищий у неї ризик розвитку депресії.


Правильне харчування для здоров'я вашого хребта

— 25 лютого 2015 —

Бернар Макфаден, батько фізичної культури, часто говорив, що кожна людина настільки молода, наскільки молодий її хребет. Кожний чоловік і кожна жінка можуть скинути 30 років, підсилюючи та розтягуючи хребет, вважав він. Втім, міцність будь-якого хребта залежить не тільки від фізичних навантажень, яким він піддавався протягом всього життя, але ще й від того матеріалу, з якого він зроблений.


Чому шкідливо спати на животі?

— 18 лютого 2015 —

Головне, що потрібно враховувати любителям спати на животі, це те, що подібна поза приводить до збільшення навантаження на внутрішні органи та їхнє здавлювання. Зокрема страждають органи, які перебувають в області живота та нижче, і це не може не приводити до значних розладів сечової і статевої системи, у результаті відбуваються порушення в сексуальному житті обох статей.


Безпечні природні засоби для вмивання

— 18 лютого 2015 —

Безпечні природні  засоби для вмивання



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс