Здоров'я

Ізраїльська дієта

— 25 липня 2013 —

Ізраїльські дієтологи вважають, що зловживання їжею - це ніщо інше, як невідповідність між розумом людини та її діями.


Застосування ромашки аптечної. Рецепти австрійської цілительки Марії Требен

— 25 липня 2013 —

Марія Требен - відома австрійська народна цілителька, автор книги "Аптека Господа Бога", у якій вона щедро ділиться своїми спостереженнями й досвідом цілительства травами. У статті викладений матеріал з її рекомендацій із застосування ромашки аптечної. 


Поліпшуємо обмін речовин на пляжі - очищення шкіри та рятування від зайвої ваги

— 25 липня 2013 —

У наш час практично в кожної людини є порушення обміну речовин. Причини різні, але проблема одна. Неправильне харчування, малорухомий спосіб життя додають нам зайві кілограми. Маючи надлишкову вагу, ми виглядаємо не найкращим чином. Але це не найважчий наслідок, викликаний порушенням обміну речовин. Проблеми з зубами, проблеми з кишечником, випадання волосся, задишка, набряклість - до всього цього приводить порушення обміну речовин. 


Прогулянки офісом - відмінна профілактика діабету

— 25 липня 2013 —

Тривале перебування в сидячому положенні загрожує офісним працівникам не тільки скривленням хребта, але й гіршими речами. Тим часом, багатьох небезпек можна уникнути, якщо регулярно здійснювати короткі прогулянки офісом - наприклад, до кулеру з водою.


Інтенсивні тренування у товстих знижують апетит

— 25 липня 2013 —

Інтенсивні тренування знизили споживання їжі у людей з надлишковою вагою, виявили дослідники з Університету Західної Австралії.


Катаракта - найпоширеніша причина втрати зору

— 25 липня 2013 —

"Катаракта - це помутніння природного кришталика ока, який знаходиться позаду райдужної оболонки і зіниці" - пояснює Анна Андрієнко, лікар-офтальмолог. Катаракта є найбільш поширеною причиною втрати зору у людей старше 40 років і головною причиною сліпоти в світі.


Захворювання молочної залози лікуються вагітністю та пологами

— 25 липня 2013 —

Кожного місяця за кілька днів до менструації ви раптом відчуваєте, як ваші груди набухають, збільшуючись на розмір. З`являється біль у молочній залозі. Після місячних ці симптоми зникають, а значить, впевнені ви, так і треба, тим більше, що у більшості ваших подруг аналогічна ситуація. Але ви помиляєтеся.


Три небезпеки, якими загрожують нам спекотні дні

— 17 липня 2013 —

Ми звикли думати, що літо - безпроблемна пора. Але лікарі в лікарнях запевняють: потік пацієнтів меншим не стає. Трохи змінюються скарги.


Як протистояти варикозу та іншим захворюванням ніг?

— 17 липня 2013 —

Гарні стрункі ніжки - предмет гордості кожної жінки, а також об'єкт, що викликає замилування у чоловіків. Однак, на жаль, ми частенько забуваємо, що їх так само варто берегти, як і здоров'я в цілому. Іноді це приводить тільки до косметичних дефектів, але нерідко і до початкової стадії небезпечного захворювання - варикозного розширення вен. Ось кілька порад для тих, хто хоче зберегти здоров'я ніг.


Лікувальні властивості кульбаби

— 17 липня 2013 —

У наш час у медицині експериментально підтверджений сприятливий вплив кульбаби лікарської на підшлункову залозу.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс