Здоров'я

Цілющі властивості традесканції

— 10 червня 2015 —

У народній медицині зебрина давно зайняла гідне місце, адже її препарати володіють багатьма лікувальними властивостями: протимікробною, протизапальною, кровоспинною, ранозагоючою, вітрогінною, протидіабетичною.


Шум у районі проживання впливає на обсяг талії

— 10 червня 2015 —

Люди, які проживають у гучних районах, де постійно чутний рух машин, поїздів або літаків, піддані підвищеному ризику утворення абдомінального жиру - жирових відкладень у районі живота і талії.


Частота серцевого ритму допоможе прогнозувати ризик діабету

— 10 червня 2015 —

У ході нового дослідження вчені виявили зв'язок між серцевим ритмом і діабетом. На їхню думку, шляхом оцінки частоти серцевого ритму можна визначити ризик розвитку цукрового діабету людини.


Головні помилки в прийомі ліків

— 10 червня 2015 —

Багато людей змушені приймати ліки, іноді постійно.


Материнство змінює структуру головного мозку

— 10 червня 2015 —

Вивчаючи вплив гормональної терапії, канадські фахівці з Університету Британської Колумбії виявили, що вагітність і материнство приводять до певних постійних змін у жіночому мозку.


Рефлюксна хвороба. Це небезпечно?

— 10 червня 2015 —

Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба (ГЕРХ), що часто зветься також рефлюкс-езофагіт, є на сьогоднішній день найпоширенішою патологією стравоходу, через яку страждає кожний третій житель нашої планети. 


Що не слід робити у спеку

— 4 червня 2015 —

Що не слід робити у спеку


Нешкідливі солодкості

— 4 червня 2015 —

Постійне поїдання солодкостей - одна із найбільш шкідливих звичок, що приводить нас до сумних результатів: жирових відкладень, підвищення цукру в крові, шкірних проблем, печіночних кольок, бунту підшлункової. Але життя без солоденького - не життя.


Як зберегти і розвинути пам'ять

— 4 червня 2015 —

Забудькуватість, що починається з віком, приносить людині чимало проблем. Тому необхідно вживати всі заходи, щоб сповільнити втрату пам'яті.


Часник може ефективно боротися з раком мозку

— 4 червня 2015 —

Японські вчені після серії експериментів на лабораторних гризунах змогли довести, що часник може боротися з онкологією. Речовини, що містяться в ньому, убивають клітини, які можуть перетворитися на ракові. Це може стати новим словом у лікуванні онкології мозку.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс