Здоров'я

Лікування геморою в домашніх умовах

— 18 вересня 2013 —

Незважаючи на той факт, що гемороїдальна хвороба має багатовікову історію, особливе поширення вона отримала саме в нинішній час. Пояснюється це тим, що сучасна людина змушена вести малорухомий спосіб життя, проводити час у робочому кріслі або за кермом автомобіля. Укупі з неправильним харчуванням все це приводить до застою крові в малому тазі, виникненню запорів і проблем з кишечником, що сприяє розвитку геморою. 


Як краще зупинити епістаксис?

— 18 вересня 2013 —

Епістаксис слово мудроване, але означає воно просто кровотечу з носа і не більше того. Для більшості з нас епістаксис -  не більш ніж один або, максимум, кілька неприємних епізодів протягом всього життя. Однак у деяких випадках носові кровотечі вимагають дуже серйозного ставлення.


Здоров'я жінки в дійсності тендітне

— 18 вересня 2013 —

У численних наукових дослідженнях, що проводилися в ХХ столітті та у недавній час, отримало підтвердження спостереження античного медика Галена, який жив в ІІ столітті н.е., про те, що у життєрадісних представниць прекрасної статі рідше розвиваються захворювання молочної залози, чим у жінок, для яких подавлений стан - практично норма... 


Скільки потрібно спорту, щоб не повніти?

— 18 вересня 2013 —

Схоже, формула еліксиру молодості знайдена. Якщо вірити масштабному дослідженню, для довічної підтримки форми потрібно мінімум сім годин на тиждень присвячувати спорту.


Що таке депресія і як її перемогти?

— 18 вересня 2013 —

Майже 75% жителів нашої планети, принаймні, раз у житті зіштовхувалися з цією  проблемою,  що займає майже третє місце за поширеністю серед усіх хвороб. Депресія - це в першу чергу розлад настрою, коли переважають пригніченість і сум.


Як здолати судому

— 18 вересня 2013 —

Якщо судома прихопила вночі, то заснути вам ще довго не вдасться. А якщо судоми стали частими гостями, то це вже зовсім недобре. Про що свідчать дані неприємності, і чи потрібно з ними боротися? 


Звідки беруться зайві кілограми

— 11 вересня 2013 —

Тема неправильного харчування, зайвих кілограмів завжди актуальна. Останнім часом багато хто страждає поганим самопочуттям, низькою працездатністю, ожирінням, надлишком ваги і багатьма іншими показаннями, які виникають внаслідок неправильного харчування.


Про проблеми нігтів: вростання, нариви, грибок

— 11 вересня 2013 —

Буває і нерідко, що ніготь на великому пальці ноги вростає в м'якоть і гострі краї заподіюють сильний біль, головним чином, коли людина перебуває в русі.


Календула і мед

— 11 вересня 2013 —

Календула квітує до глибокої осені і при сприятливій погоді квітки календули можна побачити до кінця жовтня. На багатьох городах можна часто побачити квітучі «сонечка».



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс