Здоров'я

Ознаки захворювань нирок: діагностуємо

— 6 травня 2015 —

Нирки виконують функцію фільтра в людському організмі. Тільки подумайте, за добу нирки очищають і відфільтровують близько 60 літрів крові. 


Головний біль при застуді та нежиті

— 6 травня 2015 —

Головний біль часто супроводжує застуду і нежить. У багатьох випадках до інфекційного захворювання приєднується нежить, що сам по собі також може супроводжуватися головними болями. Насправді, такий неприємний симптом, як головний біль, може бути ознакою серйозних захворювань, які приховуються за банальними застудою та нежитем. Про це ми розпитали фахівця - кандидата медичних наук, доцента Олександра Анатолійовича Чернокура.


Депресія підвищує ризик розвитку артриту

— 29 квітня 2015 —

Люди із симптомами депресії часто страждають від соматичних захворювань. Результати дослідження показали, що більше 30 відсотків людей, які страждають депресією, піддаються ризику мінімум одного соматичного захворювання, як, наприклад, артрит або артроз.


Продукти-парадокси: дві сторони однієї медалі

— 29 квітня 2015 —

Лікує й калічить. Ось так метафорично можна визначити сутність деяких продуктів, які ми їмо практично щодня. Цими продуктами не можна отруїтися, від них не можна занедужати. Однак ту користь, що ми сподіваємося отримати, смачно поївши, з одного боку, ми одержимо, а з іншого боку - втратимо. Тому що ці продукти мають протилежні властивості.


Малина знищує ракові клітини

— 29 квітня 2015 —

Фахівці з Університету Клемсона провели дослідження на тваринах. Вони з'ясували: малина знищує ракові клітини. Учені давали тваринам витяжки з малини. У результаті більше 90% клітин пухлини кишечнику гинули.


Товстянка від герпесу

— 29 квітня 2015 —

Швидше за все, ви знаєте цю популярну рослину. Досвідчені квіткарі впевнені, що вона приносить у будинок успіх, щастя й благополуччя, а також поглинає в себе негативну енергію. Також ця рослина реагує на стан здоров'я людей, що мешкають у будинку. Якщо її листики жовтіють або в'януть, значить, у вашому будинку зараз є людина, яка хворіє. А коли людина видужує, вона знову стає зеленою і гарною.


Лікування геморою посівною морквою

— 29 квітня 2015 —

Дворічна рослина сімейства зонтичних, широко відома всім садівникам. Використовуються коренеплоди, насіння та бадилля. Морква містить каротиноїди, вітаміни К, РР, В1, В2, аскорбінову й пантотенову кислоти, флавоноїди, антиоцианідини, цукор, жирні й ефірні олії, умбеліферон, фолієву кислоту, мінеральні солі (калію, заліза, міді, йоду, фосфору, кальцію).


Споживання великої кількості води може викликати проблеми зі здоров'ям

— 29 квітня 2015 —

Лікарі часто рекомендують споживати багато води для гарного самопочуття. Однак з погляду професора Марка Уітлі, який займається лікуванням надмірного потовиділення (гіпергідрозу), надлишкова кількість води може спровокувати проблеми роботи нирок і збільшити потовиділення, пише Meddaily. 


Розумова праця захистить мозок від деменції

— 29 квітня 2015 —

Лобово-скронева деменція часто зустрічається серед людей молодше 65 років. Вона приводить до змін особистості, поведінки та порушень мовлення. Пам'ять при даному захворюванні не страждає.


Для жінок найефективнішим способом омолодження є вагітність

— 29 квітня 2015 —

Жінки завжди прагнуть виглядати молодо та красиво, для цього їм доводиться вдаватися до різних косметичних процедур, купувати собі дорогі косметичні засоби. Але ізраїльські вчені стверджують, що є більш ефективний спосіб омолодити свій організм.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс