Здоров'я

5 типів болю, до яких потрібно бути максимально уважним!

— 20 січня 2016 —

Наш організм попереджає нас про потенційну небезпеку за допомогою різних типів болю. Як не пропустити небезпечні сигнали, щоб вчасно встигнути звернутися до лікаря?


Чудо-напій для лікування багатьох хвороб

— 20 січня 2016 —

Астма, артрит, гіпертонія, безплідність, імпотенція та навіть рак - усі ці жахливі захворювання не можуть устояти перед цілющим еліксиром. Дія лікувального напою пояснюється потужним підвищенням імунітету та зниженням рівня «поганого» холестерину в організмі.


Як зупинити герпес на губах за одну ніч?

— 20 січня 2016 —

Герпес - це інфекція, котра викликається дуже заразним вірусом, що легко передається й формує хворобливі виразки. 


Скористайтеся «хвойними» рецептами наших дідів

— 20 січня 2016 —

З покоління в покоління переходили відомості про способи лікування різних хвороб дикоростучими рослинами і травами. Багато які з них не втратили своєї актуальності дотепер і використовуються нашою медициною при лікуванні різних захворювань. 


Як відновитися після новорічних свят

— 20 січня 2016 —

Ось і пройшли новорічні та Різдвяні свята. Добре, якщо на згадку про себе вони залишили тільки подарунки, гарний настрій і приємні спогади. Але найчастіше після святкового марафону на пам'ять залишаються ще й набряки, мішки під очима, складки на боках, болі в шлунку, з'являється апатія та інші малоприємні сюрпризи. А все через гастрономічні надмірності та надмірні узливання. Однак засмучуватися не варто, адже відновити сили та здоров'я можна досить швидко і невимушено. А що саме для цього потрібно зробити, ми розпитали лікаря-гастроентеролога кандидата медичних наук Мар'яну Станіславівну Романенко.


Грип в Україні: клінічні симптоми та заходи безпеки

— 20 січня 2016 —

В Україні спостерігається значне підвищення рівня захворюваності грипом, близьке до епідемічного. Епідемічний сезон грипу триває орієнтовно з вересня-жовтня по березень-квітень кожного року. У цей час найбільший ризик заразитися смертельно небезпечним захворюванням.


Здорові звички, яким потрібно слідувати вже з нового року

— 13 січня 2016 —

Британський учений Девід Агус, онколог, назвав здорові звички, яким потрібно слідувати вже з нового року. За словами експерта, 40 відсотків дій, які людина робить щодня, є сформованими звичками.


Як правильно купатися в ополонці на Водохрещення

— 13 січня 2016 —

У святе свято Водохрещення прийнято купатися в річці або хоча б просто прийняти ванну, тому що за давніми повір'ями вода в цей день має цілющі властивості.


Журавлина - найкорисніша ягода

— 13 січня 2016 —

Вона містить багато антиоксидантів - речовини, що захищає клітини від негативного впливу вільних радикалів: саме вони винні в передчасному старінні, серцево-судинних і онкологічних захворюваннях. 


Обережно: ожеледь! Або як допомогти тим, хто постраждав від зимових травм і морозу

— 13 січня 2016 —

Забите місце, розтягання, удари головою та переломи - найпоширеніші зимові травми. Лікарі попереджають: у кожному випадку важливо правильно надати першу допомогу, щоб потім не довелося розплачуватися за незнання правил. Чи можна обійтися без лікаря, якщо був удар головою? Що робити, якщо вивихнутий суглоб? Як розпізнати і як діяти при переломах? На ці та інші питання ми попросили відповісти фахівця - кандидата медичних наук, доцента Дарія Мартиновича Бідюка.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс