Здоров'я

7 зимових офісних хвороб: де вони очікують і як з ними боротися

— 13 листопада 2013 —

Сидяча робота, стреси, нерегулярне харчування - все це не найприємніші компоненти офісного життя, і в холодну пору року їх...


Почалися проблеми із зором - негайно до лікаря

— 13 листопада 2013 —

Всі ми, звичайно, турбуємося про стан свого здоров'я. Кожний знає, що краще запобігти хворобі, чим потім її лікувати. І вважаємо, якщо які-небудь симптоми, на наш погляд, відсутні, то й звертатися до лікаря зайвий раз не варто. Тим більше, коли нарешті прийдеш у лікарню, то відразу починаються черги, рекомендації, рецепти, аптеки, очікування результату... А якщо симптом відсутній? А якщо це дитина, і вона не скаже, що погано бачить? У яких випадках варто звертати увагу на проблеми із зором, радить лікар-офтальмолог першої категорії Сидорова Марія Валеріївна. До того ж вона підкаже, як вибрати окуляри, якщо в цьому виникне необхідність.


Продукти від застуди. Сезонні поради

— 13 листопада 2013 —

Листопадова погода досить підступна: сьогодні тепло, а завтра - різке похолодання та сніг. Зазвичай з листопадовими холодами, як за розкладом, наступає сезон грипу, що триває по березень.


Фініки корисні всім

— 13 листопада 2013 —

Для більшості жителів нашої країни такі плоди, як фініки, вважаються солодкостями або ласощами, без яких цілком можна прожити. А ось у країнах, де ростуть фініки, відношення до них завжди було іншим, і вони навіть могли складати основу харчування.


Не пропустіть топінамбур

— 13 листопада 2013 —

Зараз самий час земляної груші, інтерес до якої повільно, але вірно зростає. І недарма. Вона знижує цукор і підвищує гемоглобін, тому дуже корисна людям, що страждають анемією та цукровим діабетом. Топінамбур містить інулін, цукор і особливо багато води - до 80%. За вмістом заліза він значно перевершує моркву, картоплю, буряк та інші овочі.


Як позбутися мозолів

— 6 листопада 2013 —

.


7 правил харчування для літніх

— 6 листопада 2013 —

Харчування людей похилого віку повинне формуватися з урахуванням 3 основних факторів: у старих сповільнюється обмін речовин, зменшуються енергетичні витрати організму за рахунок зниження фізичної активності, є захворювання. Правильне харчування в літньому віці допоможе зберегти здоров'я, бадьорість і гарний настрій.


Перевірені засоби від застуди

— 6 листопада 2013 —

Осіння погода часом дуже мінлива, тому багато хто встиг занедужати. Що ж, будемо лікуватися від застуди перевіреними засобами.


Кава – профілактичний засіб від раку печінки

— 6 листопада 2013 —

Співробітники Міланського університету та їхні колеги з Інституту фармакологічних досліджень спробували дізнатися, як кава може впливати на захворюваність гепатоцелюлярною карциномою, найпоширенішою формою раку печінки.


Чи потрібно приймати імуностимулятори?

— 6 листопада 2013 —

Зміцнення імунітету - одна з нгайбільш обговорюваних зараз тем. Багатьох хвилює, як не розболітися у холодну пору року. Популярна порада - пити імуностимулятори. Завжди знайдуться бажаючі розповісти про який-небудь «чудовий засіб», що вже не перший рік допомагає родині, сусідам, подругам... А лікарі запитують - з чого ви взяли, що вам це потрібно? 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс